selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Tuesday, May 4, 2010

bila nk girls day out?

salam.

aku sudah give p untk wat nav bar uh.
act sume ok tw..
sume ok..
xde yg x ok.

mslh yg aku hadapi bile tang nk wat link ke shoutbox or laen2..
link tu msti ke blog aku..
but shout box tuh xde link kn?

aiyak..
yg laen2 pn prob tang yg nie lah~~

xtw lah..nanti2 aku renovate balik..

pastu~~
skrg nie aku rse aku msti kumpul kan girl2 tuh lah..
aku rse evryone kne trun shah alam..
mesti trun before 10 mei nie!!
10 mei nie dena dh g matriks..
dekat je banting..maybe dia leyh blek kot mgu2 ke ape..
tpi dia blh lah,ktorg?
after this sume dh jauh2..susah nk jmpe..
aku lak dh kehabisan kdit..
cne lah nk mesej dorg..
aku nk ktorg kumpul..
x kisah lah ktorg je ke org ade laen2..


spe kah girl2 itu?
ilya

dena

nani and aku...

hahaha..nie gmbr mse latihan and mse drama..
jap g post n3 khas sal tu lah..
*xde bnde nk cter kn..so cter lah tuh..hahaha...

No comments: