selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, May 27, 2010

entry yg pelbagai cerita

hal semalam..aku hanya leyh cool down bila along aku dtg umah...
and aku lagi cool down bila along ajak g uptown danau kota.
aku ambk kesempatan untk beli bag..
purple bag...sorry,xde gmbr..terasa malas nk upload and tgkp.


dua hari lepas, 25 may 2010...
aku kuar dgn iwan g mid...
act aku kne tgu dia habis kerja dlu..dlm..kire lah,dari kul 3 smpai 5...
brpe lme aku tgu dia. tmpt kerja dia x btul..kata blek kul 4 tpi kuar kul 5..
dia kuar..g jmpe dia lah..time ngah ckp2 tuh aku rse cm ade sumthing dlm mulut aku.
rse cm darah...aku cek dgn jari..then tgk mmg berdarah. gigi aku ke ape ntah...berdarah tetbe...
trus g msuk toilet...nk masuk toilet nie..nseb baek lah x termasuk toilet laki.
cter dia..aku jalan terus je...smbil tutup mulut and jalan pndang ke bwh..
dh jalan trus x pndg kiri kanan and atas...tetbe aku terstop sndri depan pntu tndas...
"pehal ni,ramai laki kuar dri tndas pmpuan?" *tgk bwh sluar and kasut x cm pmpuan nyer,jd tgk ats*
"eyh??!!!!!!!! nie tandas laki..erm...(malu) *cepat2 patah balik g tndas pmpuan..*
"erk..." *snyum dkt sorg akk tuh yg muke agk terkjut tgk aku nk g tndas laki*
pas kumur mulut..aku kuar..akk tuh ade lagi dkt luar..aku snyum je lah..
cter dkt iwan..dia xde perasaan lnsung.nk gelak pn xde.

ari tuh ktorg tgk cter shrek...last forever eyh tajuk dia??
 eyh x..final chapter..

aku suggest dkt korg..g lah tgk cter nie..sbb cter dia lawak sgt2 tw...
ktorg and org dlm wyg sume ktwe..memang fun and best tgk cter nie..
iwan,cter aku pilih sume best kn? hahak...

and,sal cincin tuh..

keputusan nyer,cincin nie milik aku lagi...
even,mse blik tuh pn ktorg gduh smle..pasal kasut je pn..
dia nk mrh2 and bgang dgn aku smpai tgal kan aku sorg2 dkt mid..
nk mnges je rse..nseb x nges.
smpai umah dia cal,'dh smpai umah ke..td dok ctu je ke trus blek? nges eyh td?'
soklan bodoh dia tnye..'nges eyh td?' bgang!
ktorg couple,smpai hari nie..benci lah..xnk lah ptus2 and gduh ckit je trus nk clash..

ari nie,cter prince of persia kuar..aku ajk iwan..tpi dia kje blek kul 6..so,x jdi lah..


act,cter prince of persia nie dari game auw..iwan pn ckp dari game,
abg ipar aku pn sama dari game...
aku search pn tgk mmg dari game rse nyer..
hahak...aku dgn iwan mmg plan nk tgk cter  nie dh lame...
sbb kn lw tgk wyg dia ade iklan dlu..sllu nmpk cter nie..jd ktorg mmg nk tgk cter nie.
eka pn sme..nk tgk cter nie gak..erk,asl aku x ajk dia kuar eyh ari nie???
grrr....ini sume gara2 aku tdo lmbt and bgn pn lmbt..
sok eka,lw iwan x jdi jugak..g tgk nk??

3 comments:

~Mika Darkness~ said...

nk ajak kte tgk ke? ^^ bleh gak. xD

teha said...

mika : huhu..lw iwan x jd jugak esok..g nk?? nti kte msj awk cne..k??

~Mika Darkness~ said...

ook...^^