selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, May 6, 2010

even aku gurls,kdg2 rse cm laki je...

yeah..setelah aku membuat penyiasatan,
aku telah berjaya membuang suspek yg mengambil nme ats creation aku!
hahahaha...
well,suspek tuh jugak yg bntu aku mule2 untk sume nie..
tpi rse nyer ckup smpai ctu sje suspek tersebut muncul di dalam blog ku.
kdg2 nmpk semak je!

siapakah/apekah suspek itu?
pimp my profile nyer logo!!
yg dkt ats yg sllu bwh dashboard tuh..
hahaha..aku berjaya...

niat di hati nk try2..
sje memaen dgn code..
aleh berjaya lak..haha..

act nk wat yg page tuh berasingan..sbb tuh aku memaen dgn code dlm blog aku nie..
tetbe laen lak yg jd and berlaku.
nevermind,i like it.
aku x search lg internet cne nk wat post page asing2...
maen try wat je dlu!

aduh,kple ku sket serta pening.
cahaya komputer kuat sgt lah memancar..
tpi skrg dh ok!!
sbb td bergelap dlm bilik nie dgn komputer..
sbb tuh saket.
npe bergelap?
sbb lampu umah ni tetbe je td mati..
lampu umah je ok..not sluruh letrik..lw x,xkan aku leyh bergelap smbil on9.
yg tw,and penyelamat kegelapan ni ayh aku..biase nyer lah
sbb dia lah yg slllu tekan blek plak/suis lampu dkt main box tuh..
but td,aku lah penyelamat nyer...
sumtime,even aku pmpuan...aku rse cm aku ank laki dlm umah nie.
sbb,segala kerja berat..ankat2 brg/kotak..(yg aku mmpu ankat lah)
aku yg wat lw ayh aku xde...
kadang2 rse aku agak berdikari pn ade gak..
haha,pasan!
aku x berdikari..aku masih bergantung pada sesorg.
kdg2 bila dgn dia,aku xleyh berdikari..
aku akn jdi budak2 nk kne dilayan dan di manja kn.
kdg2 hentak kaki pn ade!(peristiwa di mid valley,nsib baek xde org..lw x wat malu kn?)
aigoo~~ btul2 cm budak2.
aku syg dia. syg sgt, ♥ you b...

sudah dgn sehala kejiwangan!!
XD
blog berubah ckit,and...bakal ade perubahan lg kot.
tgk lah dkt page post..yg,ats main and sidebar wrapper tpi bwh header...
huhu..mesti korg leyh cri nyer lah..msti jmpe nyer page tuh..



No comments: