selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, May 13, 2010

the "ank emas" and i love you~

even xde ic,aku berjalan gak kuar.
mak ayh aku lom bn tdo mse aku kuar,tpi dorg tw..
aku nk kuar.

kuar jmpe dia settle mslh.
aku rse,ktorg dh xleyh jd cm dulu...
ntah lah.
sume nyer salah aku.
salah aku.
aku...hmmmm..xnk lah ckp sal nie.

bru blek,aku cter dlm keta sal my purse hilang.
sepertu yg aku jangka kan..
aku tw dorg akan cakap cmtuh.
parent aku,aku tw cne dorg.
tpi aku ank dorg,dorg tw x cne aku??

aku bukan sorg yg careless...
maen suke hati tinggal2 letak2 brg terutama purse...
aku dh puas cari pg td..tpi xde jgak.
yeah,dorg blame me.
when i try to speak,they dont hear.
dorg ckp,alasan aku...
alasan ape?
alasan untk sengaja nk hilang kan purse?
aku ckp,purse aku besar,pnjg..lebar..poket aku kecik sbb tuh x letak dlm poket sluar,pegang je.
mak aku ckp alasan aku je sume tuh.
see....they blame me sebab bg alasan "sengaja" nk hilang kan purse yg ade ic aku..
bukan nyer aku nk purse tuh hilang.
mlm tuh aku yg bukan careless nie,yg jge brg dgn baek..sngaja nk bagi hilang kan brg tuh?
ask my frenz lah..dorg tw betapa menjaga nye aku terhadap brg2 aku.
contoh...spek,jam tgn,purse,getah,sepit rmbut..
mlm tu aku careless smpai cmtuh skli and they blame me sbb hilang kan.
lw btul aku nk hilang kn xpe gak,nie xnah terlintas nk wat cmtuh.
nk mrh blh but jgn blame2.
yeah..they always blame me and compare me with the "ank emas"
never listen to what i am saying.


pastu blek td..on the way home dri wgsa mju ke ukay...
ade kucing nk lintas jalan.
my dad smpt break nk bg kucing tuh melintas..
kucing tuh lari lah cepat2 nk seberang jalan..
but suddenly ade keta viva/myvi putih laju gler rempuh kucing tuh!!!
aku,dgn mata aku sndri..tgk kucing tuh kesakitan melompat terpelanting celah keta.
i cant forget what i saw..never ever!!
but kucing tuh selamat...
dia ptah blek ke tmpt dia nk lintas...but kaki dia..
cnfirm patah sbb aku nmpk dia jln cm..
mesti saket gler dia.
cian dia.
aku maki2 aku mrh org bwk keta tuh cam sial cam babi!
bwk laju cm bodoh je...xde sifat simpati.
bwk cm jln rye tuh own by dia!!
sial gler babi anjing btul org tuh!
straight uh dia lnggr kucing tuh!! ya allah..
lw korg tgk sndri,nmpk sndri mmg korg rse keta tuh patut 
kmlgn pastu driver ptah kaki cm kucing tuh jugak!!
aku marah2 aku maki2 smpai aku nges dkt seat blkg keta tuh..
nges sbb cian kucing tuh,
nges sbb kcing tuh x septut nyer kena cmtuh,
nges sbb aku nges untk kucing tu yg mungkin xkan nges untuk diri dia..
mesti saket giler kucing tuh rse...
aku rse lw tuh keta aku..time tuh jugak aku berhnti 
cri kucing tuh and bwk dia g klinik then bela dia..
tpi keta tuh bukan keta aku,tpi ayh aku nyer.
aku risau gler dkt kucing tuh.
aku harap,lw dia tmpang..dia leyh survive hidup nie..
leyh cri mkn dgn kaki satu.
i love you kucing,i hope i will be your owner and pet you..
i hope you okay..






No comments: