selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, May 8, 2010

first time!!

ari ni kuar jmpe dia.
xde gduh2 cume aku yg mrh2 sebab dia cm terlebih keanakan!
bnyk kli aku mrh2 dia..cm mak mrh ank pn ade jgak..
aigoo..pastu last2 aku kena mrh lak.
"ish ko nie..tdi aku snyap ko tnye aku npe2...nie aku bising ko mrh2 aku lak!"
pipi ku di cubit selepas itu.


sebelum jejalan,mkn2..
dia dh hbis mkn,aku lom lg..pastu aku mnx tlg dia g ambk smbil nasi aym..
aku rse dia nk kena kn aku lah,sebab dia letak 3 sudu smbal smpai
nsi aku penuh sepenuh nye dgn smbal.
aku tnye,sengaja je ke? dia wat muke x fhm..
aku pn,ok~~mkn jelah..
*pedas giler babe,aku yg mmg dh mkn lmbt lg bertambah lmbt sebab pedas terlajak!

pas mkn jln2..g mph..pastu naek ats duduk..
*nie part yg ecited aku nk cter smpai pnjg gler intro aku!*
duduk2..cter2..pastu tetbe dia jerit, 
dia : ape dia ingt mid nie sawah padi ke nk pkai cmtuh?
aku : *terkejut,blurr~~* huh? ape b nie?
dia : tgk tuh..
*aku tercari2*
dia : tak2...bukan..dia pkai bju sasuke..naruto!!
aku : *dh nmpk* a'ah lah b!! *kagum and x sgka* wah~~~best nyer,npe dia pakai bju cmtuh?
b tw x tuh ape? tuh nme nyer cosplay..jrg org malaysia kuar jln2 
pkai cosplay! dia melayu ke ape? dan..
*bla bla bla aku bukak hikayat sal cosplay,sebab aku tw sal anime 
coz aku tgk anime and aku tw sal cosplay ckit2*
pastu ktorg borak2..tajuk utama ktorg mamat cosplay tu lah..
iwan tgk naruto jd cter sal segala jutsu tuh..(sebab time tuh org cosplay wat jutsu)
dlm otak aku pk..ko tw sume nie? ko nie dhsyat..*tersnyum/tersengih pas ckp tuh dlm hti*

aku : b...nk tgkp gmbr dgn dia blh x? mcm ade je tgkp gmbr dgn dia...
nk tgkp gmbr dgn dia lah..eka suke sasuke!
dia : tuh bukan sasuke lah..tpi abg dia kot? ke yg dlm kumpulan jhat tuh?
aku : x kira lah spe! nk tgkp gmbr dgn dia..blh x?
dia : jom lah..
aku : betul? yeay!! jom2..
*turun eskalator..*
aku : b...g lah,ckp dkt dia..nk tgkp gmbr boleh x..
dia : g lah..
*segan dan malu*

pas puas aku erm2..tpi x ckp2..tgk dia..pastu ade peluang
pas ade sorg laki tuh..
agk patriotik sebab dia pkai topi cm topi sejuk tuh bendera malaysia,
then pkai bju melayu.
aku tnye dlu abg tuh,tpi laki tuh smbar dia dulu..
aku tgk muke laki tuh excited(mcm aku jgak) and hepi jmpe dia..

after laki tuh,giliran aku..
abg tuh melayu..so aku mmg tabik dgn dia sbb berani kuar dgn pkai bju cosplay..
yela,cuba korg byg kn..masyarakat malaysia mne 
ade yg rmai sgt yg kuar pkai cosplay..
x ramai yg berani wat cmtuh.
lw ade pertndgan cosplay pn..
dorg bwk2 bhn2 dorg pastu dkt tmpat pertndgn bersiap..
kebiasaan nyer cmtuh lah.
so abg tuh mmg best!

handsome kot?
eceh..naek gatal lak!
jang jang!!
 
heheh...akhir nyer dpt tgkp gmbr dgn dia...
hahaha..lihat lah ketinggian ku,bertapa pendek nya daku!
 dan bertapa gemuk nyer aku..hahak..
pssttt~~ari nie dh dpt mkn big apple!
xcye? bukti jelas di depan mata!!

itu je lah gmbr aku dgn dia..
satu je aku ambk!
-end of story-

lepas tuh ktorg jln2 je lah dekat mid tuh!
kul 6 aku blek,iwan msuk keje..

aku nk g mkn! aku lapar~~
balek2 pas mndi terus on blog!


No comments: