selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, May 29, 2010

ini bukan last entry keyh...

k....today is 29 may..
hari ape kah 29 may?? 
hari aku menjadi student 
KPJ INTERNATIONAL COLLEGE OF NURSING AND HEALTH SCIENCE

dh nk dkt 3 pg..tpi aku x tdo lagi..coz,ramai gak yg dtg umah aku 
and aku pn blek kul 10 td..
balik2 rumah aku penuh dgn makcik aku..
dtg tdo umah anak dia konvo ari nie..
then akk aku lak balik..
so,td pn aku dh wat sume kje last minit..
last mintue pack!
dh siap sume...bru aku dpt on9!!

on9 sbb nk say bye2 pada all my frenz dkt blog..
my best frenz...eka a.k.a mika
bye2 eka...nanti2 lw bulan jun kte ade balik2..jmpe eyh??
before awk g bljr lah...

ari nie 29 may aku g dftr..jd stdent kpj..and..dok dkt sne  untk 3 thun?
erk,ade praktikal ke ek?
ok lah..aku assume 3 thun lah aku dok sana..
huhu..harap,kdang2 blh lah aku balik..
aku pn xtw lah bape lame aku xkan on9...so..bersawang lah log aku nie...
nti,korg2 tgk2 kan lah eyh blog teha...k??
lawat and singgah and dgr lah lagu..
miss me? cari my pic dlm blog nie...hahak!!

ari ni aku nk g nilai...akk aku td bg fon..bg fon yg leyh dgr radio but,alahai.....
earfon lak xde!! thank q kak...along baek sgt2!! syg along~~
iwan x bg pape..cume ari nie tgk wyg dgn dia...
prince of persia..best..cter aku pilih sume best!! huhuhu...
agak sedih..tpi dia ckap,"nilai tuh celah gigi aku nie je"..
maksud dia,nilai tuh dekat jd ktorg still leyh jmpe..
gler bgus kan dia nyer sastera..hahak!!

then..ape lagi??
just,doa kan aku ok lah...sebab aku nie susah sikit dok ramai2...
coz aku jenis yg private. brg peribadi aku,tolong jgn sentuh. 
aku x suke..aku tgk org pegang aku rse rimas sgt2..rse cm..ergh..hey,jgn pegang lah!!!
cmtuh lah..
k lah..pale aku pn dh pening..aku nk tdo rse nyer..
tpi sblm tuh aku akn post kan last entry dkt blog nie..

No comments: