selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Monday, May 3, 2010

mesti pk positif k??

aku akan jauh.
jauh dari parent aku.
akan smbung bljr.
bukan aku je..kwn2 aku yg laen gak...
yg akn belajar dkt serata malaysia.
jauh dri kuar dorg..jauh dri kebiasaan dorg.

kebnykkn dri kami remaj2 ni mmg tkut sgt2 untk menempuh dunia luar,dunia baru
yg laen dri kebiasaan..yg laen dri rutin harian kami.

kwn aku dgn aku pn sme gak cmtuh..
jauh dri sume.

aku sllu ckp dgn dorg yg jgn risau..
aku ckp bnde yg sis sugar2 bgtw aku..
aku sllu bgtw dorg,anggp kte bljr jauh2 nie sbgai stu harga...
sebagai galang ganti untk kte jdi lebih mtg and berdikari seterus nyer jd dewasa.

aku bukan lg remaja belasan thun..
aku bakal menjadi dewasa..bkal mnjdi org yg pluh2,xde belasan dh.
bukan nyer kte nk trus jd mtg..tpi step by step kte akn mtg and jd org dewasa.
so,bnde cm nie kte kne take it as a price to pay..

korg fhm ke ape aku ckp nie eyh?
belit2 je...

the end of my hujah..ade spe2 nk tmbh??
akn ku update kn n3 ini..

2 comments:

cik hani zain said...

seriously,hani tkut sgt2 nk ke kuantan tu..
tp bla fkir hani kna kuat untk fmily,hani anggp ni sbgi 1 lngkh untk wat fmily hani trus happy~
insya Allah =)

aku is me said...

hani : yep hani..btul2 tu..ni salah stu step untk kte mju ke depan..
chayok2 hani! fighting!