selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, May 13, 2010

my death

lepas satu-satu benda jadi dekat aku.
ade je bnde yg nk wat aku nges.
ade je bnde yg nk wat aku terasa lemah and buat aku nmpk lemah.
lepas satu-satu.....
pada spe aku nk berpaut?
pada sapa aku nk curah kan segala nya?
aku dh pn ngadu...aku mengadu pada ALLAH...
aku dh cerita sume dkt ALLAH...
ya allah..ujian nie..buat aku terasa lemah dan menangis..
ujian nie x berat ya allah..
tpi dlm kdaan aku yg semmg nyer lemah nie ya allah...
terasa aku x mampu.

aku nk ngadu,nk cter,nk kongsi,nk luah kn pada spe selaen allah?
pada dia yg aku anggap amt istimewa?
dia xde dh...dia ckp ptus.
ats salah yg..yeah,xleyh di maaf kn.

sebelum hal nie,hal yg mak aku and femly aku ckp sal aku gmuk sume tuh...
hampir 3 hari aku tahan nges..
hari ni,tangisan aku selama 3 hari tuh aku kuar kn.
mnges dri mlm td.
subuh td dh berhnti...
tpi nges blek.

aku xnah jd cmnie.
aku xnah jdi cmnie..
aku bukan sorg yg careless...
tpi knpe aku leyh hilang dompet aku...
puas aku cari satu bilik,satu umah...
xde,x jmpe...
aku g tgk dlm keta abh pn xde gak..
sah2 aku tertinggal dekat uptown danau kota kot.
tpi lw tertinggal dkt kedai2 sne,xkn owner kedai x anto blai polis??
or aku terjatuh kn begdompet aku or what? cne nie...
aku rse aku pegang..aku,aku x sure lah..
aku hrap btul2 x hilang and ade dkt umah aku nie je x pn akk aku terambil...
ic aku je yg pnting..dgn resit byr medical checkup..
laen2 tuh gmbr aku dgn kwn2 aku...
gmbr iwan..

kple aku btul2 dh pening...
rse cm nk hantuk2 kple aku.

dh puas cri dekat bilik,dekat luar rumah.
tpi x jmpe.
hari nie kne ckp dgn abh sal nie.
hope x kne marah..
dan aku harap mak aku xkan ckp pape yg leyh tmbh luke hati aku.

b,mne b waktu ayg btul2 perlu kn b? 
aku dh terbiasa bergantung pada dia.
dh terbiasa dkt dia yg aku cter,aku luah kan,aku kongsi cter aku slaen kwn2 aku.
dia plg rapat and kenal aku selaen kwn aku.
dia boyfriend dan jugak kwn aku...
rasa macam aku rebah sebab aku dh x leyh nk bergantung pada dia.
fon pn aku tutup dri smlm..
on fon xde pape pn.

pada spe aku nk berpimpin..berpegang dan bergantung.

i die here.
end of post.




2 comments:

vanilla popsicle said...

sabar eh :)
hidup, memang macam ni.
kena adventure sikit.
hihi.

"setelah kesempitan pasti ada kemudahan" [Quran 94:5]

teha said...

vanill : huhu..okay2..thank..