selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, May 20, 2010

what should i do?

hola!!!
selamat tgh hri!

ha ha ha...*sedih*
sejak ayh aku beli cd game call of duty,kmpter is no longer mine!
skrg aku rse nyesal kmpter dlm bilik aku..
sebab i cant do anything in my own room.
abh,ambk blek kmpter nieh..letak dlm bilek abh.
org lagi sanggup bebas wat ape aja dlm blik dri xleyh..

cintai lah aku sepenuh hati,sesungguh nya aku tak ingin kau pergi~~
blog nie mmg tiap2 ari aku akn masuk.
wajib dgr lagu even xde post bru..
blog spe?
blog sis fyza...
aku mmg akn bukak blog sis fyza nieh for hours..
aku suke lirik dia..so meaningfullllllllllllll!!!!!!!!!
npe aku cter sal nieh? sebab td ngah menari atas keyboard part tuh aku nynyi..
english song tuh pn best gak..
again,aku lupe spe nynyi..ari tuh dh tnye tpi aku lupe lah..
confuse,dia neyo ke usher..
pendek cter,aku suke sume lagu dlm blog sis fyza nieh.


yg sal abh aku gune tuh,bru skrg aku dpt on9..
so,td dh jenguk blog mereka yg tinggal kan link dkt shoutbox..
after aku post nieh,aku akn singgah balek blog mereka..
untk baca new entry.

pastu...
hmmm...i have been thinking this thing snce i said it.
bout what?
bout my study.
yeah..dorg leyh bg duit blnje but skrg..
aku cm dh x bersemangat and dh xde keinginan untk smbung bljr.
sejak yg aku ckp yg "lw cmtuh xyah g bljr,29 may nieh xyah dftr"
rujuk entry nieh
aku rasa yg...yang aku nak kerja.
xyah bljr.
dok dkt rumah..kerja.
xade susah kan sape2 lw aku ade duit sndri.

sebab ape aku rasa nak kerja sgt?
sebab..duit.
aku rasa yg aku xleyh bwk diploma tuh.
keyakinan and keinginan aku dh hilang untk bljr.
lgpun td,aku ingt nk bergurau dgn abh aku..
aku ckp,nti org dh ade lptop xpe lah..
pastu abh ckp..dri mne ko dpt duit nk beli?
aku nk ckp ptptn tpi bila ingt ptptn mmg cover untk yuran je aku rse cm..
aku xyah bljr lah.
swasta mahal...terlampau mahal.
banyak duit gune.
abh dh x kerja. mak pn dh xnk jge budak...
duit dorg untk hri tua dorg nti xde.
habis untk aku.

aku dalam di lema.
nk belajar xnk..
lw x bljr,aku rasa mak abh cm nk sgt aku ambk farmasi.
lw x bljr..mungkin hidup aku susah sbb kerja cm biase2.
tpi bila belajar..duit bnyk kne pakai
bila bljr kang aku xleyh bwk..failed,drop jugak akhir nye..
duit sblm tuh membazir je.
aku kan x pandai sgt.
tgk lah kptsan spm aku.
aku dpt msuk kpj tuh pn sebab english aku okay..
tpi sains aku sume truk.
yeah,aku minat medic tpi aku rse cm aku xkan boleh bwk.

aku betul2 xtw cne.
hati aku asyik ckp xyah bljr xyah bljr.
kehendak aku skrg aku xnk bljr.
dh..x hppy and excited nk bljr..
aku dh kisah dh sal farmasi tuh.
 
aku xleyh nk wat kptsan.
sebab cnfrim kptsn aku akn efek masa depan and org sekeliling aku.
mne stu kptsan aku pn..akn efek mse depan aku.
aku betul2 xtw cne.
rasa xnk bljr nieh..kuat dlm diri aku.
rasa yg lw aku g bljr pn..bnde tuh akn jd meaningless.
akn jadi sia2 akhir nye.

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

jgnla ckp cmtu. itu sume bisikan syaitan yg x nk wat awk blja uh. kalo awk x jd amik KPJ, awk cube amik UiTM utk kmsukan bulan 12. mintak bulan 11. sdra kte yg pnsyarah tu kate, wktu tu lg senang nk mntak. rmai yg dpt msuk. jgnla ptus asa.

teha said...

eka : i dont know what to say..mungkin lw kte x ambk KPJ tu,smpai bila2 kte x smbung bljr..