selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, June 19, 2010

desperate~~

oh...sedih~~~~

sebab?
lupe pswrd gaia..then,
xdpt jln2...
ingt mlm nie nk jln dkt uptown danau...
dh lme x jejalan..
tpi mak x bg...
mak ckp wat ape hbis duit mnyak sok nk anto aku lgi...
yep,btul tuh...nti mnyak bazir je..
tpi,
tpi.....
tpi!!!!!!!
nk jejalan....
sje nk tgk brg2...
mne tw ad yg murah kan??
beg galas(beg aku skrg terlalu kecik untk letak lptop and others things kot?)
beg aku nk letak makup aku(hahak..cm lah bnyk benor makup aku)
pencil box?
erk....ape lagi eyh aku nk tgk?
erm,aku rse bnyk bnde aku nk beli tpi one by one...
oh,bju~~~
nk bju jejalan!
aku xlawa....jadi nk berlawa lah,pkai bju lawa(even murah jdi leyh stail babe)
hahaha..sume jdi sbb aku dpt stu bju...
mse dkt nilai uh aku beli stu bju..
very lawa,erk..korg dh tw kan sal bju tuh..
jd nk bju yg lawa even murah pn aku x kisah..

aku bukan jenis yg kisah sgt sal brand2 nie even aku sllu usha bju yg branded..
haha..mampu usha je,beli x mmpu..

then,dh lama x tgk wedges and pkai ksut wedges..terasa sedih!
pehal lak an..tetbe sedih x tntu pasal...

dah sudah!!!
aku telah merepek terlalu lama dlm post ini!

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

lol. awk cantikla. sape kate x cantik?? hm?? O_o woit! byk tul bnde die nk bli! satu2 la... =_=

teha said...

mika : dlm prncgan nk beli satu2 lah..huhuhu...