selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Tuesday, July 20, 2010

1,2,3 bakal ade cont~~

heya!!
salam sume...xde kerja aku on9..hahak..
act nk cter sal dak umah aku...aku perasan yg aku jrg cter sal tuh kan?
hmm..knpe eyh? aku dgn dorg x ngam kah? or..apa??
well,ngam memang ngam tpi ade certain tu x ngam lah kn.
and bukan sume pn aku rapat gler2 and btul2...

sume sme rata je aku layan except one tu lah. agak annoying ckit.
aku cam x kisah sgt pn rapat or x sebab...
aku macam dah biase sorg2. lw g cafe dorg xnk..xpe la..aku g sorg2.
aku x ambk hati and kisah pn...
kadang2 dlm group pn..aku sorg2 gak..wat kerja sndri..kdg2 je msuk cmpur topik dorg ckp..
sbb tuh aku kdg2 cm blurr ckit bila dgn dorg...
hahaha...xambk port sgt sal ape dorg cter.
kdg2..lw aku ambik tw pn..tnye knpe dkt dorg..
jwpan yg diberi kan "xde pape lah..xyah sbuk tw"
even aku ckp bgtw lah kn...jwpn dorg still sme,
so wat pe aku sbuk2 nk tw and ambik port kn lw dorg xnk cter?

baru2 nie aku pasan..yg..sejak tu lah kot..aku agk je lah k..
aku kn jiwang2 ckit hati nie.. jiwang2?   so maen agk2 je lah..
aku pasan cm..dorg...xtw lah ngumpat ke ngata ke apa...kn?
lw btul..lntak lah..mlut dorg..toksah di tutup..
tpi aku harap x betul,aku betul2 harap yg sume tuh x betul sbb 
dorg kn housemate aku (jgn tiru ayt bm yg nieh..salah and korg leyh failed bm)..
so malas nk masam2 muka nieh..leceh lah!
just sangkaan and ape hati jiwang aku nie rse je..
yg sorg tuh(ni yg len dri anoying tuh) aku xtw npe dgn dia..dia cm dh laen dgn aku..
sbb ape aku tw. blh nmpk lah dia dh laen dgn aku.tpi aku je lah kot rse..
pdhal dia biase je kn..cm dolu2 yg dh laen dri skrg. WTH gurl nie merepek?
~~~sila abai kan~~~


entah knpe hati aku nie kuat ckp yg dorg...ade lah ngata and ngumpat aku when i am not around.
biar lah dorg...even aku agak terasa pn..biar lah dorg.

aiyak..act nk cter laen lorh..nk cter sal mereka2 sume...
one by one..ade pic mereka skli...
mungkin next time lah kot?
tertulis entry luahan bengong lak ouh!!
sorry~~

ey!! jgn lupe klik2 auw..bgtw aiii...nti aiii kelik korg blek!
c(=

2 comments:

Hamzah Ian said...

biase la kwn2.

teha said...

hamzah : tuh lah kn..jln terbaek,wat dunno je lah!! hihi..