selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, July 14, 2010

calculation TT.TT

heya...hihihi..sewa broadband ag!! cam biase..sush ckit aku nk 
berbogwalking sbb lptop nie...stuck lw bukak bnyak2 and ttup bukak ttup bukak.
faham x cane?? huhuhu..lupa kan je lah sal tuh..
thank pd yg follow me..ade yg smpat aku tgk blog korang...
ada yg x smpat tgk..thank q jugak pd yg drop cmment and jejak dkt my singing box!
yg klik my nuff2 pn thank you eyh?
bgtw sy biar sy klik2 awk pnyer jugak tw....

ok,masuk pd npe aku nk post blog nie.
kan dah belajar..dan umum tahu bahawa aku nie kira2 memang agak lmbab ckit..
so...hri nie dh msuk sal calculation2....
ade bnyak part dlm topic nie..3 part,so..memang bnyk kre2 jdi untuk org cm aku kne btul2 lah...
sebab kan kira2 nie aku agak x blh...

standard units lah kn yg korang bljr dkt skolah...SI units.
pagi2 belajar okay...tpi petang tuh dlm tgh hri..fokus aku mmg lari tol2.
aku x fokus satu apa pun...and aku agak tension sbb aku x fokus.
bila aku tension kan aku...akan bertmbah tension.
sebab apa aku x fokus?
sebab aku nampak slide tuh muka sumone...and sumone...
rindu seyh..rindu gler..

haila~~~
bnyk jugak dh bljr dlm smgu nie...as usual..kne wat assesment...
hand writing okeyh..
tpi lect asyik complaint tu lah ini lah..
hmmm..biar lah sal tuh..

ok..daaaa....jap je nie aku nk on9..
nak smbung wat mind map nie...
=)
.

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

wah... calculation... you can do it! do your best! xD
tringat kat sape la plak tu?? hehe...

teha said...

mika : huhu..i dunno whether i can or not...hihik..ntah lah rndu dkt spe!