selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, July 31, 2010

cinta antara aku dan dia yg tiada kesudahan maybe?

salam sume..

hari nie nk berckp sal ape eyh??
ape kata kte cter sal...
erkkk.....wait...postpone dlu yg tuh!! jap ag aku cter...

skrg nk cter sal nieh dlu,
thankz pd blog ini sebab letak aku dlm one of blog link dlm blog dia...
i know my blog xde lah gah mne nak letak dkt tmpt yg cmtuh..
i mean tmpt dlm senarai blog list.
appreciate sgt,thank you okeyh?

nk ckp sal blog nieh pun aku xtw sgt..jd aku xleyh nk ulas2..visit lah blog dia keyh?

skrg..aku ngah bercermin mata.
amat jarang bagi diri ku untk memakai cermin mata ketika sedang duduk di depan kmputer or lppy...

oleyh itu,knpe aku bercermin mata?

hahahaha...
cerita bermula begini.
sedang aku bermain game d facebook,
secara tbe2 letrik umah ku tiada dek kerana hujan.
jadi aku mmbiar kn seketika kmpter tersebut lalu keluar ke koridor rumah pangsa ini.

sungguh tidak ku sgke,kucing itu melihat ku dari jauh...
d sbb kn aku rabun,xnmpk sgt..aku pun g lah msuk ambk cermin mata.
saat cermin mata di pkai,aku jatuh cinta!!!!!
hahahaha...gler ayt xleyh blah! 
mmg fail krgan dlm bm btul lah aku nie...
tunggang terbalik segala bnda!

senang cter lah an..aku nmpk kucing tuh even dlm samar2 dlm blur2..yela,
aku kan rabun...tpi leyh nmpk kucing tuh pndg aku!
aku msuk dlm ambk cermn mata,
tgk kucing tuh...act kucing nie dh bnyk kli dh aku nmpk.
sllu je dok dkt luar rumah.
tuan dia tgal kn,x bg msuk umah.

aku dgn kucing nieh mmg cm org yg bercinta tetapi cinta di halang!
sebab ape? sbb apa aku xtw..
tpi tgk gye lbih kurang cmtuh je!
hmmm...jap2 aku pk..rse lebih kpd cinta stu pihak kot?
knpe? sebab..aku je dok meow2 kucing tuh..dia stu ape x blas!!

kucing tuh..dok ats grill umah dia..mmg xnah turun bwh,jejak koridor kecuali tuan dia balik!
d sbb kn dia dok ats grill tu lah aku sllu nmpk dia.
kucing uh comel gler auw...
tpi payah sgt nk pegang dia! payah sgt nk maen nk belai2.

see....aku je yg terhegeh dkt dia...dia leyh wat slmbe dok ats grill tuh je..
tpi dia btul2 mengoda aku auw..
sbb ape? lw aku g dkt dia..suh dia turun bwh an..mesti dia wat aksi mengoda!!
dia gesel2 kn bdn dia dkt gril tu lah..dndg lah..pastu jenguk2 bwh lah...
dh la comel,memang menguji keimanan btul lah!!


aku sedar aku pendek..dats why aku nk ambk dia yg dok ats grill tuh aku x smpai!!!
grrrr.....knpe lah kucing tuh sush sgt nk turun ke bwh?
aku kadang2 cm org gler kot...dok ngeow2 kucing tuh...
haila...itu lah cinta antara aku dan kucing yg x kesampaian!!
ade gmbr..tpi,al maklum lah..tgkp gune fon aku..mmg lnsung x lawa!!
sorry..next time kot aku tgkp gmbr dia yg mengoda tuh!

entry ini merepek kan? hahaha..sorry lol...

XD

4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

ahhahaha..teha nih..ngn kuceng pon jd..akk pon pakai spec gak..tp dlm klas jela kn.nyampah kot pakai

teha said...

sis sugar : huhuu...melayan perasaan kak..kucing tuh comel auw!! sme2..dlm kelas je pkai..itu pun sebab terpkse!! lw x,mmg xkn pkai lah spec nieh..

~Mika Darkness~ said...

meow2 dtg cni... xD
alahai... trse la kte. mntang2 kte pkai spek. upenye dipndg rndh ea... xpela... T-T nti serius2 bli contact lens. wrne merah~ hahahaha!! xD

teha said...

mika : huhu..not bout u lah...
tu lah..bila lah nk dpt cntact lens neih. awk tw..ade org jal cntct lens hrge 35 je without pncuci lah!