selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, July 4, 2010

cuty 4 hari dh berakhir~~

salam petang...
huhuhu..aku lom blek mantin ag...
sume dak umah aku lom blek lg kot.
msj dorg ade yg lom smpai deh...

d sbb kn rndu aku nk edit blog nie...aku wat header bru lagi.
seee dekat atas tuh?
okay x?

td bce entry aku...
rse nyer x smpat lah kot nak review lagi skli sal mblaq,fx and lelaen uh..
korg tanya pakcik google lah eyh?
lw aku smpat aku cter lah sal tuh.

hm...bnde nie dh lme nak ckp...
but bru skrg kot aku terhegeh2 nk tulis post.
before nie aku tgk rmai yg tukar dari gune AKU kepada cm name dorg ke ape an...
sbb sbgai hormat pada yg lebih tua....
yeah thats rite,kte kne hormat tpi aku rse..
no need lah kot..
coz,bg aku lah...aku x selesa nak tukar dari aku ke teha...
teha aku selit kan sikit2 je..majoriti aku bahasa kan diri aku,AKU.
tulis post ke ape gune aku..

aku bukan nak cakap sal korg2 ke ape..
nie aku tulis post nie sal diri aku sebab aku nak bgtw...
pada nereka yg lebih tua,bce blog nie...sorry lah dgn penggunaan aku tuh..
gune aku x bermaksud aku x hormat yg lebih tua..keyh?
its just..its me..and this is my blog,like my diary...
so...xkanlah dlm diary nk gune nme kot..msti gune aku
sbb cerita sak diri sndri..
so..itu point aku tulis post nie..
hope xde spe terasa sbb tjuan post nie untk bgtw dkt sume org,
keyh??

ok lah...
aku nak bersiap balek mantin.
eyhhh.....jap2!!
lupe nak ckp sal nie.

eka..hope awk cepat smbuh..
kte btul2 risau sal awk..
sorry,xlawat awk dekat hosptal..
kte tw..kte kwn yg truk sgt2..
hope awk cepat smbuh...
jgn lupe makan ubat...
jgn degil sgt xnak mkn ubt keyh??
pape msj kte auw..
sorry lg skli x lwat awk n sorry sbb kte kwn yg teruk.

ok..tata sume..aku nak blek mantin dah,xtw ble dpt on9 lg..
nak broadband tpi..hmm...tgk lah cne...
tgk kan lah blog nie eyh?
rjen2 lah klik nuff2 and tgal kn jejak.
mne aku x lwat blog korg..x tgal kn pape..sorry sgt2...
adioss!!


1 comment:

~Mika Darkness~ said...

xske la biler kwn2 kte ckp yg dorg tu truk. T^T stop that pls?
kte rs cam kte ni trhegeh2 nk org amik brt psl kte lak. kte phm. so, dun wory keyh? thanks sbb amik brt psl kte. I.Allah kte xpape. awk pn jg dri gak k?