selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, July 31, 2010

nikmat nyer jika aku dan kau bertemu!!

seakan bertahun lama aku tidak bertemu degan diri mu.
alangkah pilu nyer hati ini mengingt kan diri mu.
sungguh,hati ini ingin bertemu dgn mu..
menjamah mu..merasai mu..merasa kan nikmat nyer aku bersama mu!

sudah!!!
hahaha...aku memang mereng x tentu pasai.
dlm aku merajuk dgn kekasih hati nie,aku masih blh lagi gler2!!

act itu intro je..aku nk trus kn tpi nti kang...cian lak aku wat korg pk bukan2.
oh,x pk bukan2 eyh?? hihii..good!!

masa korg bce ayt tuh..korg byg kan ape??
aku an...aku byg kan...
takoyaki dgn char kuew tiow!!!
aku dpt mkn...aku dpt rse gune mlut aku nie..gune lidah aku yg ade deria rse nieh..
betapa lama nyer aku x makan kedua makanan nieh..
siyez,rse cm dh bertahun x mkn auw..
nak makan~~~~
haila!!!

char kuew tiow and takoyaki..itu fav food aku..
memang dh lme gler x mkn..
aku ingt nkkuar esok..g bli takoyaki...
tpi,ntah lah!!
tengok lah dlu kot..
dh lah,esok aku blik mantin ouh...
grrrr....xnak blek blh x??
nak dok umah jer!!

bulan ogos ade exm,OSPE..preparation ubat.
gler doe...dlm mse 3 jam nk kena wat 5 ubat!!
ari tuh wat 3 ubat dlm mse 3 jam pun x lepas...ni kan lagi nk wat 5 ubat dlm mse 3 jam!!

bulan ogos plak pose..lg lah xnak blik mantin!
x biaselah..pose dkt hostel...ntah cne lah kdaan nyer nti.
shur nk mkn ape?
mmg kcian sgt dgn diri aku.
opssss.....dgn dak hostel yg laen jugak!!

aku join bnyk contest..mcm biase no luck lagi lah kn...
cume aku nk ckp dkt cni,
dorg akn umum kan winner wktu aku dkt mantin..agk sukar untk on9 dkt sne..
kadang2 je kot..dpt on9 dkt sne.
welll.....aku tw aku x kan menang..jd,hahaha...
sudah teha,jgn berangan!!


nota pelangi : nak mkn takoyaki 2 bungkus and char kuew tiow 2 pinggan!!


2 comments:

~Mika Darkness~ said...

huhu... ckp je nk mkn dua pinggan tu... skli, die g amik 4 pinggan!! ngheheheheh!! xD

teha said...

mika : yela kot!! kte akn mkn 4 pggan...