selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, July 17, 2010

pin2 pon2~~~

home again..aku tiap minggu balik umah..
aku x kire duit habis!!
aku sanggup x mkn dkt hostel semata2 nak balik umah...

aku kan...xleyh ouh rse gmbre ckit...
xleyh snyum2...sebab ape xleyh gmbre???
sebab..lw aku snyum..aku gmbre..
nanti sekelip mata kegembiraan aku tuh akan di ragut oleh insan2 yg aku sygi.
mereka xleyh kot nak biar kan aku gmbira lama2..snyum lama2...

mood aku : sedih,tpi gmbre...tangisan dlm ketawa dan snyuman. kecewa tpi mahu kan harapan.

kenapa lah aku lemah sgt kn??
smpai nges dpn public pn dh x kisah...dh xde rse malu.
lemah nyer aku..and truk nyer aku.

bufday dh nk dekat. tpi xde mood pn nk smbut bfday...
tpi xpe lah...bfday aku mmg xde spe teringin nk smbut kcuali mreka2 ini...
eka,diyana,nani,liya...
laen2 xde...femly or bf.

bf....hmmmmm....
so complicated...aku pn xtw cne nak ckp.
xtw nk cmment ape. korg jgn tnye lah kot?

mlm nie even ngtok..nk jln2 dkt blog korg...
then klik2...pastu cmment2...
pastu tdo.

even...ade assgnmen,aku on9 jugak mlm nie!
assgnment bnyk...kne wat 3 or 4 unit x silap aku lah...
kali nie decide nk typing sbb dorg dh rmai wat typing....
and lect pn ade ckp blh taip..before nieh ckp x leyh! 
 
and..ape lagi??
erm...dunno...thanks eyh jaga my blog!!
ntah spe lah guest tuh yg pengecutsgt x letak nama.
tolong eyh...anda2 sume,JANGAN CEMAR KAN SHOUTBOX SYE DGN DIRI ANDA YG PENGECUT. TOLONG BERANI LETAK LINK AND MUKA KORANG LAH WEH!!!!!

mcm sye ckp..lw x suke..blah je...xyah nk ckp bukan2.
aku lw blogwalking jmpe blog yg agk aku x suke...
aku xwat pape pn..aku X je trus.
xde susah2 nk rse saket hati gler.
sila hormat sye lw nk sye hormat kamu.
dont make me shows my evil side dgn maki2 kamu.

*kamu dan anda x merujuk pada follower sye and mereka yg baek2 dgn singgah cre baek di blog sye. harap maklum jangan terasa kalo guest tuh bukan anda. terima kasih.
=)

No comments: