selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, August 19, 2010

aku telan pil khayal kah??

salam ramadhan yg ke 9.
so far pose cane??? ade tgal x bagi yg laki??
pmpuan aku maaf kan lw dia cakap dia x pose.
huhuhu...hope bulan pose nieh kesihatan still lagi ok and baek keyh??

jgn jadi macam aku saket2...pening kple,demam.
dah surut ckit demam...selsema and batuk plak datang...plus,saket tekak 
smpai hampir xde suara.
aku pelik,knpe saket tekak? aku bukan nyer melalak berkaroke pun..
ish2..musykil2..mgkin sbb ari tuh blik umah asyik mnum air sejuk je kot...
pastu blik hostel dah lah pose..air dlm bdn kurang...
masa sahur mnum air kosong ckit je..bukak ag lah...
mnum ais2..mne x saket tekak aku kan??

okeyh,aku online skrg nieh
dah tulis and korg dah baca nieh,mksud nyer aku online lahkan?
sudah berapa lama aku tidak online and BW dkt blog u all??
aku rasa lama gler ouh pdhal baru je lagi kan??

ptg td ingt nk on9 BW dkt blog korg tpi....
tgu pnye tgu lppy  nieh load and tgu segala bnda settle pnyer lah lama
sampai kan aku leyh tetdo.
gud punyer lptop...lmbab!

malam nieh mmg x on9 blog,on9 fesbuk aja.
sebab ape fesbuk aje??
sebab aku ade kerja laen nak wat.
nk kne siap kan tutorial and assgnment...

tpi,huhuu...di sebab kan aku telan 2 biji ubat selsema...
aku jadi cam khayal and x betul and merapu and merepek.
khayal mksud aku nak lali2 okeyh....cam mamai2.
ubat tuh wat aku ngntok.
jadi masa wat kerja td aku cam...tersenguk2...
tpi kuat kan diri untk siap kan kerja and habih kan sesi on9 bersama fesbuk.

tapi pelik lah...dah siap keje,dh x on9 fesbuk...
mata aku nieh x ngantok lak...x khayal..tpi merepek and merapu still ade.
merepek merapu tuh bukan cam org x betul eyh?? evenn...aku cam org x btul ckit td.
merepek mereapu dalam percakapan aku...aku nyer percakapan 
dah tunggang terbalik tatabahasa nyer shingga xde spe phm.

ok lah..smpai ctu je kot. aku dah x larat dah. nk try tdo...
adiosss...salam sume.


2 comments:

Hamzah Ian said...

hahaa.. rilek2.. jom tido..

teha said...

hamzah : :b mari2 kte tdo!!