selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, August 28, 2010

bercerita mengenai itu dan ini

salam....

huh!! bru ari ni and mlm nieh dpt on9!!!
sket ati je..

korang tw x semalam...
dari ptg smpai mlm x dpt on9 blog.
smlm nk post nk cter2 tpi x dapat sebab blog create post x kuar2.
bila refresh kuar..tpi xleyh tekan klik2 stu ape pun.
haih...last2 smlm aku tdo awl.

yg pelik nyer..tgh hri smlm pas aku blik kelas,
llpy and tenet gler laju!!
smpat gak arh BW...
tbe2 start ptg tuh...xleyh dh.
lme gler aku tgu dari ptg smpai mlm.
dari habis mandi ke basuh baju...
dari jemur baju ke stdy...
tpi x jalan2 jugak.

hmmmm....ari nie,tgh hari...aku blik umah.
even jap je dpt dok umah,
aku nk blik jugak!!!
sebab apa? sebab minggu lepas aku x dpt blik lansung!!
lgpun angah cakap ahad nie nk dtg umah,buka sama2.
esok sbtu along cuti..mlm tuh leyh g danau lw along nak lah...

aku nieh baru je habis stdy integrated math...buleyh lah.
quadratic equation.

assgnment sir fauzi and segala tutorial dia xwat ag.
madam khairani nye tutorial pun sme.
erghhh....cne nak pndai lw cmtu??

smlm aku stdy...hehehe...aku biasa lah..mmg cmtuh.
lw dlm bilik nie mmg xde spe..aku akan and buleyh bljr.
tpi lw ade rumate aku,susah ckit aku nk stdy.

aku memang jenis cmtuh. bila aku sorg2,sume bnda jalan.

dats why...bila stdy ramai2 aku xleyh.

ape ag nk cter??
ohhhhh!!! aku dh usha2...
usha ape??
sila lihat sini...

dah tw?? hihihi...tpi bukan violet lah,even aku nak.
violet nti nmpk sgt...so,aku plih brown and grey.
jap eyh...nk letak gmbo yg aku nk beli tuh,

nie grey contact lens.

nie plak brown contact lens.

which one bg korg lagi lawa and lw aku pkai ssuai x?
at first aku nk brown..but td tgk,tetbe nk grey plak...
grey cam lawa~~

owh,sume gmbr lens nie aku dpt dari serene barbie lens shop...
korg search dkt fesbuk tw..lw rse nti nk beli..add lah dia dkt fesbuk tuh.
yg nie..harga dia murah ckit dari yg laen2.

so,berbalik pd soklan..which one ptut i choose?
i want grey!!

erkkk...sudah lah,cm dh pnjg sgt2 dh aku cter...
so,adiosss!!


2 comments:

~Mika Darkness~ said...

kte pun bli grey! :D
lg dua tu wrne hazel n chestnut.
nk tau lbih lnjut leh la bc entry kte yg; http://alifeisabouttolive.blogspot.com/2010/08/can-i-really-do-this.html

juz ignore the post, look at the pic only. xD
tu pun kalo awk nk tgk la... huhu... jaa~

teha said...

grey lawa kn?
huhu..okeyh2...