selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, August 15, 2010

bila aku dah gler....

selesai berblog walking.
and skrg menunggu detik berbuka and balik ke mantin.
x suke nyer..kne blik hostel!!

blog nieh x di edit2 pun..haila..
bila nk edit blog nieh?
mahu tukar rupa blog nieh...
nanti ingt nk beli watermark..tpi xtw lah jadi ke x..

hmmmm....hati terasa sedih.
x hilang ari pg td.
cne nk hilang kn rasa yg bertandang dkt hati nieh?

grrrrr.....sudah2!!!
wat penat je otak aku nieh.

esok,dh mle kelas baru...microbiology and physical chemistry.
rugi dulu aku g jual sume buku revision spm aku....
buku kimia tuh penting!!!
xsangka plak dulu...aku x sangka dlu aku akan belajar berkaitan dgn bnda nieh.
yela..tgk result,aku tw..mgkin xkan bljr dah kimia2 nieh.
last2 dpt farmasi..yg kimia nyer penting!!

erghhh....eka,ade buku kimia x??
can i borrow it?
erk,bila plak kte nk ambik eyh?

tu lah teha!!!! dok umah enjoy je x pk sal cmpus or stdy pun...
kan dah pdan muke!

ok,aku sudah mula nk gler.
jadi baek aku berhenti jap bloging.
huhuhu...

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

mak ai. knp x bgtau awl2?? kalo x leh bg kt awk... >n<
belambak bku revesion chem yg kte ade. nti mggu dpn ke, leh la amik ye? :)

teha said...

mika : tgklah..mgu nieh lw dpt blek kte blek and ambik okeyh??
tpi mgkin kte akn mnx iwan anto kan g umah awk je..ntah,tgk lah cne..