selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Friday, August 13, 2010

blog walking

after post entry nieh..aku akan blog walking ke blog korg...
after blogwalking..aku akan lepas kan segala gian aku untk join contest.
banyak contest skrg nieh..aku nk join sume lw syarat2 menepati diri ku ini.

ari nieh nak on9 blog je...skli dgn maen game dkt fesbuk.
hahaha..gler. itu bukan nak on9 blog je sebab fesbuk masuk skli an.

dah ade dkt umah sejak semalam.
tpi smlm x on9 pun.
ari nieh malas nk on9. dok maen dgn akil.
skit telinge aku dia menjerit.

and,sekarang ngah on9 gune kmpter bukan lappy...
dats why nk g jalan2 dkt blog korg.
korg tw kan..lppy aku cne...leyh on9 untk fesbuk je sbb fesbuk x bnyak nk kne
bukak2 wndows...blog nk kne bukak blog tuh..pastu blog nieh..
haila,xnk aku ckp sal nieh. sket hati. biar lantak p la dgn lappy tuh!!!

so,
selamat berbuka..aku cakap awal2 sebab rse nyer aku x kan sempat nk post entry 
selamat berbuka puasa.

=)

No comments: