selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, August 15, 2010

bucuk dah tunai kan janji!!!

hihihi..tajuk cam biasa ada kne mengena dgn post.

cm korg baca tajuk..bucuk dh pun tunai kan janji dia bwk aku g i-city..
bila??? smlm..dia call,ajak jmpe lagi...
kemarin and smlm punyer smlm dh jmpe dah...
straight dari hari khmis blik smpai skrg asyik jmpe dia je..

suh dia topup kan smlm..tpi xde pu..ingt lw dia tpupu kan leyh msj awk eka!

okeyh...yg tuh dh ke laen.
bucuk dah tunai kan janji dia..ajak g i-city.
first2 dia ambk dkt umah..sila baca dialog di bawah :

teha : nak g aner?? npe ajak jmpe??
bucuk : salah ke nak jmpe awek sndri??
teha : x salah..tpi smlm dh jmpe,ari nie jmpe ag..nak g aner??

bucuk diam je...huhu..aku pun diam je lah..smpa lah nk msuk shah alam tuh,
aku snyum...mengharap lah konon nyer dpt g i-city..
tgu pnyer tgu..yeahhh!!! i-city!!
hikhikhik...bucuk kata bosan,xde pape pun i-city tuh..tpi aku suke,lawa!!
banyak lampu2...ade lmpu wrne purple fav colour aku!!

gmabr2 sume dkt dia..x ambik ag..nti next week lw aku blik aku g ambk..xpun,
aku cter mse nk dkt2 rye je nti..
xpun,lnsung x tnjuk gmbr..huhuhu.
love u lah bucuk!!!

tpi...ade sdih ckit. its hokeyh its hokeyh...
aku percaya dkt dia.
tolong lah..jgn lah aku di tipu lagi. terlalu banyak peluang aku bg.
lw di sia2 kan jugak...xtw lah.

next,sal wrapper aku.
tu lah pdah nyer lw suke suki nk buang nk delete sgle bnda.
kan dah terdelete main and side ba wrapper.
naya nk ambk code sume tuh blik..haila...

k lah,nk betul kan blog nieh.
side and main wrapper dah hilang.

pastu,tdo!! hihihihi...

nota pelangi : dua hari berturut mkn dkt kdai area lrt wgsa maju,bwh laluan lrt tuh..point ckp nieh?? mgkin lw kuar dgn bucuk ag,bucuk suke nak mkn dkt citu ag.
wondering bila lah dpt msuk jj lak mkn big apple and tako again....


No comments: