selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, August 29, 2010

dh penat lah! biar jelah cmnie....

selesai mengedit blog.

act ape yg korg nmpk nieh...
adalah hasil dari kata2 ini : arghhh...lantak lah!! dh penat lah..biar je lah cmni,nmpk lawa ape...

itu sbb blog aku jdi cmni,aku dh mls nk edit nk btul2 kan.
bg korg,cun ark cmnieh??
ke aku ptut seragam kn biar sume(side and main wrapper)
sama warna??
or what???

korang leyh nnmpk kan..perbezaan antara ada bckground colour or not..
yg ade background(main wrapper),ayt2 and tiap huruf jelas nampak.
tpi lw yg side bar tuh(yg xde bckground colour) kurang jelas and cm sket ckit mata kn?

sal layout aku kali nieh...
heheh,so childish rite??
sebab bunnie2...
xpe lah,ini percubaan gune layout nieh.
cun and comel ke x?
hakhak.
(merepek sudah)

wat mse ni aku gune layout nieh dlu.
then tgk mood lah,lw nk tukar aku akan tukar.

and,please lah cmment sal new look blog aku nieh.
should ade bckground colour or not dkt side and main wrapper?

aku dah malas nk pk...
haih!!

so,adioss!!
sahur2...
sahur tnpa mak abah,sme mcm dok hostel.
:(


3 comments:

Hamzah Ian said...

fuhyo fuhyoo

~Mika Darkness~ said...

asal lak nmpk cm budak2 bler ade bunnie? cantik la. cute! so cute~ x3
love it!

teha said...

hamzah : haha...pehal fuyoo2 lak nieh?

mika : hihi..cm budak2 kn? but i like it lorh..wat mse nieh akn gune cmnieh kot..