selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Tuesday, August 10, 2010

gara2 tajuk entry yg hot!!

salam pepagi.

cam biase,aku xtdo ag...tapi kali nieh aku dkt mantin,hostel.
pehal lak aku leyh on9 pepagi cmnieh dkt hostel?

cter nyer gini....
abah aku beli kan broadband.
okeyh..dah sudah,citer ku dah habis..
hahahaha....aku memang telah mereng.
sebahagian dari kemerengan ni datang daripada hamzah
aku baca blog dia td dengan dak2 umah aku.
dorg x tdo skli dgn aku pasai baca blog dia.

ini sume gara2 tajuk entry dia yg hot.
x pasai2 aku kena jerkah dgn dorg,
dorg ckp "ya allah teha.....pehal ko baca blog mcm nieh!!!"
aku mule2 blur..pehal lak nieh??
then..owhhhh....korang baca la dlu blog dia..baru tw knpe.
dorg bca and...melekat lak dorg baca entry smpai lah tadi 
masing2 dah x larat nak membaca.
yg memang kecoh gler,time bukak link yg sememangnyer lw buleyh aku nk elak kn dari bukak..
tpi dorg arh..beriya nak bukak...bila dah bukak...hah ko!!!
aku awal2 lagi tutup telinge. lagi best an...time uh volume lappy aku nie berada di tahap plg kuat..
perghhhh....memang best gler lah!! nanges kot aku,yela,dh tutup tlinge pun leyh dgr ag kot..
takut2...dorg ag takut,dgr and siap tgk tuh...aku pejam mata..hihihi...
aku cakap dkt dorg,gler arh korg bukak...dh lah tepat 2 pagi tw ark?? 
pastu dorg..mule lah..ajak tdo sme lah..itu lah..takut punyer pasal!!!
bilik aku sudah snyap...dorg ckp smbung esok.
aku wat2 luper buleyh x?? hahaha..

sudah,close story sal tuh...aku nak cter sal laen.
erk....sal aper eyh?
owh...esok,which mean today lah kn...sptut nyer cuti ag auw,
tpi d sbb kan aku x dpt link msj...jdi aku blik lah.
yela,sebab aku x tw pun kan??
aku kata xper lah..leyh stdy untk exam ospe nti..
tpi satu aper smpai skrg x stdy pun..
sibuk baca blog td.

semalam balik mantin iwan anto kan..thank you dear lovey..
eka,sorry x bls msj keyh??
hope x terasa dgn kte..

okeyh..sudah mahu tdo!!
eheh..tgu mse jer kot ku cter sal sorg dak bilik aku yg pangai nye gitu2 ckit.
aku nk cter skrg tpi...malas lah.
lw dia wat hal lagi dgn aku,aku cter..xpun...esok je aku cter!!

so,adiosss!!!

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

xpe2. x terasa, touching je. ahaks! xD

teha said...

mika : adelak cmtuh..haha...