selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Monday, August 16, 2010

ibarat berjalan di uptown danau kota....

salam....korang dah bebuka???
berbuka makan apa td?? sedap x?? best buka dgn femly??

aku plak cne?? dah bebruka dah tpi...makan sedap,nasi ayam.
tapi,nasi dia x sedap. org kata jelantah eyh??
jelantah tuh new word yg aku belajar ari nieh. aku baru tw kot sal jelantah nieh.

nasi tadi x abeh..ratah ayam je.
tapi xpe,aku still bersyukur dpt mkn...even ala kadar cm tuh je.

actually ade cter best and agak tension bila jadi macam tadi tuh.
erghhh,biar lah...malas nak bercerita tentang hal bus yg dua kali terlepas.
opsss....dah ter cerita eyh?
hahaha.....kesengalan terserlah okeyh??

aku xtw lah cner nak cter sal bus tuh..susah nak cter,jadi...biar je lah eyh??

ari nieh bukak blog,folower cecah 91...
thank u folo blog yg x seberapa nieh.
yg sememeh and penuh dgn perkara yg merapu dan merepek.
aku x paksa korg folo..jadi aku harap korg folo iklas eyh...
aku tw,ade yg folo aku..tpi aku x folo blik...
yg tuh aku mnx maaf eyh..mcm dlm rule,aku akan singgah sume link dlm shoutbox aku...
tpi nak folo or not,itu aku decide.

blog aku ade rule...lw spe yg baca mgkin pham.
tpi aku ingt kan awl2..lw x suke dgn rule and cara aku...
tlg lah senyap je...jgn bising jgn nak itu ini.
sebab sekali aku tw sal tuh...
ermmmm....maybe korg akan jmpe the evil side of me?
hahahaha...
okeyh sudah,stop merepek.

malam nieh,aku rasa aku x blog walking kot.
tapi lw aku xleyh tdo..mgkin aku akan jalan2 di waktu 
malam ibarat berjalan di uptown danau kota..
ape kessss???? masuk uptown lak nieh?
*dh lme okeyh aku x  jalan2 cuci mata dkt uptown danau kota....

aku ingt mlm nieh nak tdo..tpi xtw lah..
lw x dpt tdo aku jalan2 lah dkt blog korg..click2 nuff....
sorry...pd mereka yg tgal kn jejak,
mgkin nanti aku akan balas kunjungan.

dah lah..nak baring2.
skrg selsema dgn saket tekak.
tata...adioss!!

4 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

lain kali gua teman lu g up town

FyZa said...

hepy fasting dear..;)

Hamzah Ian said...

aku folo ikhlas.. hahaha

teha said...

brutal solo : huhu..thank q..dok dkt stu2 ke nk tman kn? hihi..

sis fyza : thank sis..u 2..hapi fasting ok?

hamzah : hihihi..bgus lah lw ko folo iklas...