selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Tuesday, August 31, 2010

kdg2 bnde yg simple leyh wat kte hepi sgt2!!

ok,current mood : aku suke!! 

hikhik..suke sbb aper??
sebab banyak bnde!!
nie aku nak cter lah..sabar okeyh?

huhu...
first skli,
cter drama jepun yg best gler tuh aku dh hbis tgk!!!
siyez,cter tuh best...lawak,sweet sgt2!!!
korg ptut tgk auw!!
tajuk ctr tuh pnjg ckit,
yamato nadeshiko shichi nenge..
lebih kurang cmtuh,aku dh lupe!
tpi best ouh cter tuh..at the end aku nges sbb sedih tpi,still heppi ending lorh!!
second,ermmm....sal ape eyh?
aku rse cm ade bnyak bnde wat aku hepi..
tpi npe tbe2 skrg jdi mcm ckit eyh?
erk,what ever!!

so,second is pasal...
watermark!!!
yeay!!
aku dh dpt water mark teha bunnie aku..
comel2,aku suke!!
ade gmbr sugar bunnie dlm tuh..shirousa!!!
huhuhu...okeyh,picture time!!

nmpk x watermark aku?
hikhik...x nmpk??
meyh sini aku tnjuk..


hahaha...gedik je letak gmbr sndri!!
comel kn?? ade nme aku,tehabunnie pastu ade shirosa...

aku beli water mark nie dari eyabizz..
korg try lah tgk wtermark dia..sume lawa2 and comel2 auw..
yg aku nyer nieh,custom made..
susah payah akk tuh wat kan,thank you!!

act aku ingt watermark ni untk letak dkt blog auw..
uper salah dah..mne ntah dtg fahaman aku yg watermark tuh untk letak dkt blog..
xpham tol aku dgn diri aku nieh!!
 
hahaha...faham kah dgn bahasa aku yg cincai2 nieh?
and,aku sje nk promote gmbr aku tuh..mklum lah,nk rye dh kn?
promote lah pic yg pkai baju kurung..

tpi sbnr nye,baju nie aku pakai mase angah aku bertunang..
muke kepenatan nie auw!
tpi smpat ag posing2 mase kemas ruang tamu pas tetamu blik..
 
hihihi...nnti kan ag eyh pic2 aku dgn watermark and entry aku selepas nieh!!
thank you kak eya sbb watkan watermark tehabunnie yg comel nieh!!

2 comments:

bizzonline said...

Mekaseh teha sudi jdk kastemer hakak..
tp pic teha ni,cinonet plak..xnmpk sgt watermark..hehe..

teha said...

kak eya : huhu..xper2 kak..nti next time teha letak besarr punyer!! hihi..:) trime kasih wat kn..