selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, August 11, 2010

ntry yg xde kaitan dgn puasa

salam ramadan pertama...

dh kul 4 pgi and aku still x tdo sme macam semalam.

sebenar nyer ari nieh aku x shat..demam,bdn sejuk...kple pening.
gara2 sume tuh aku jd tnsion sbb aku x shat,pale pening...
xleyh nk stdy jadi aku tnsion.
so mase magrib tuh aku termarah dak umah aku.
aku dh mnx maaf tpi xtw lah dia cne.
dia x tgur aku pun,xlawat masuk bilik aku cam biase dia wat.

aku sihat walafiat je mse ym dgn bff aku...
petang tuh nk g mkn aku rse cm bdn aku sejuk je...
nk demam,x shat.
tapi aku wat derk je...mase tgu order makanan tuh aku btul2 rse nk dmam.
naek je umah..trus aku rebah.
bukan pengsan okeyh...rebah atas katil sebab x larat.
aku buh mnyak angin...still kple sket..jd aku bertmbah2 tnsion.

aku nieh..lw saket..mne bgtw org..tanggung sndri,snyap2...
dgn bff and bf je lah..
so,aku cover lah kesakitan aku dgn menutup muke yg
tgh mengalir kn air mata mengguna kan bantal..(okeyh,ayat bm aku failed)
berdnyut otak aku..bertmbah berdenyut sebab aku rse nk marah
and nympah gler dgn dak bilik aku yg wat hal dgn aku ari tuh.
memang rse menyirap sgt2...tpi aku sabar,sbb tuh aku diam.
dh lah rse nk mrh..pastu dak tuh dtg kacau tnye knpe..
tarik bantal yg tutup muke aku...terlepas sabar aku dkt dia.
kau dtg kacau aku time yg slh okeyh?

next time biar kan aje aku mcm tuh. dont ask why,dont try to get the answer.
let me be. jgn kacau aku.
nk tw sgt knpe..tgu aku okeyh,cnfirm aku bgtw knpe.
aku smpan sume bnde dkt diri sndri...kecuali lw aku nk cter,aku akn bgtw
xpelah,dorg bru bpe bulan kenal aku..baru nk dekat 3 bulan.
so,dorg xtw sal diri aku..

aku rse cter aku dh melalut lah..jdi pnjg lebar lak pdhal bnde sme.
haila,conclusion..aku dh mnx maaf,dia wat xtw.


pasal ramadhan..aku ingt nk wat entry khas..tpi nanti lah.

ari nie,11/8 ade lab assessmant.
disebab kan aku xshat mlm td..stu aper pun aku x stdy...x baca.
aku tengah takut skrg nieh.
esok,12 ari bulan 8 baru ade ospe untk group A and B shje,
jumaat group C and D.

ptptn aku telah di lulus kan.
aku dah pun terima tawaran. ari nieh nk g student affair nk tnye ape patut aku wat...
urus sndri segala surat tawaran or ape?

doa kan aku blh jawab lab asessment ari nieh okeyh??

memandang kn sekarang dah nak sahur,
jadi aku ucap kan selamat bersahur untk hari pertama di bulan ramadan.

love you all...

nota pelangi : act nak cter sal bnde laen auw tpi cam...erk,cter sal bnda laen lak.
aku xingt aku nk cer sal apa sbnr nyer. sudah lah,aku nk g kejut dak umah.

3 comments:

Hamzah Ian said...

apesal aku tak paham ape2??

~Mika Darkness~ said...

ganbatte ne, efa-chan! T-T

teha said...

hamzah : hahak...xpham pape? apesal tuh?? huhu..

mika : thank you...hihi..