selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Monday, August 23, 2010

that is the best~~

dah berhari2 aku x online.
even lptop terbukak,aku x on9.
sebab first,bila aku nk on9..msti lmbt sbb ade nk pnjam.

biar lah yg tuh.

hmmmmm......sume bnda x jadi.
nak cter pun x jadi sedang kan cerita tuh best gler.
nak sgt share dgn korg...

mmg x best skrg lw on9.
dh lah lppy nie segan2 je dgn aku...
aku nak cter sume bnda dgn korg x dpt cter pnjg...
simple je cter and x best gler.
aku suke cter pnjg2.

aku xsuke ringkasan cerita. aku suke pnjg2 cter full!!!

erghhhh.....

ari nie bio.
sumpah sikit je masuk otak aku sbb td ngntok gler.
dia wat lawak pun aku x ketawa sbb aku x dgr dia cter ape.
aku ngantok gler.
bila dia start cter sal mayat2 dlm bilik bedah end everything sal uh,
baru aku bgn and ketawa.

ari jumaat sbtu ahd.
aku tension. tpi ahd x lah...bucuk dtg sini.
shopping dgn dia tpi sumpah x best.
sbb terminal 1 dgn seremban parade x best.
btul2 x best. diff dari shoppng dkt kl or shah alam.
baju biasa je...x menarik perhatian aku.
siyez aku x suke. 

ari sbtu...aku kurung kan diri dlm locker.
sbb tension gler and i need my own place.
i need time for my own.
aku x pk pape...trus pergi dkt locker and masuk.
dok dlm tuh diam2 smbil dgr lagu.
aku xpk pun muat ke x locker tuh. aku terus pergi and masuk locker aku.
tutup pintu and cover my face with my baju kurung.
siyez,aku tension.

everyone pelik knpe aku dok dlm locker.
rumate aku ckp,leyh lak ko masuk dlm locker tuh eyh?
x pernah ade spe2 wat pun.
mse tuh aku just snyum je.

aku msj iwan,ckp aku ngah kurung kan diri dlm locker.
dia ktawa smbil perli masa jmpe ahad tuh...
"muat ke ko msuk dlm locker tuh? bdn ko an besar"
muat,sbb aku dah dok dlm locker tuh dri tgh hari smpai ptg tuh.
try nak hilang kan tnsion.

bagi dorg lawak tpi bg aku....dat is the best way for me.

aku tnsion sbb aku dok dkt mantin bukan dok umah.
aku tnsion aku x dpt blik and sume2 lah!!!
dats why aku suh bucuk dtg mantin...so,ahad tuh pun dia dtg lah...

hmmmm.....
aku nieh sorg yg senang tnsion.
pening jadi diri aku.

dah lah!!! sudah lahhh!!!

mgu nie pape pun aku akn blik jugak.

ermmm....baju rye aku xde ag. ape2 brg berkaitan dgn rye...aku xde ag.
kira nye lansung x wat persiapan untk raye.
entah lah...raya and pose tahun nieh mmg x best gler. pose cm x pose.
sbb wktu bukan pose pn mkn wktu ptg cm nk berbuka pose tuh.
siyez,x rse perbezaan pun.
sme je...xde excited xde what ever.
x best x best x best.

sorry sbb x jengah blog korg sgt.

dah lah. adioss.
aku dah penat dh nak melayan otak aku yg mula terasa cm tnsion.

No comments: