selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, September 19, 2010

9 september 2010

ok,aku amat2 raaaajen pagi nieh.
assgment aku~~~
asyik xwat je!!

lupe kan itu sume.
so aku akan cter sal benda yg dh lepas2 yg x smpat aku nak cter kan.
cam tajuk entry nieh,9 september 2010.

one day before raya.
kte raya 10 kan??

sehari sebelum raya aku atur date dgn boyfriend aku.
dia bwak aku shopping raya. untk dia dgn aku,
perbelanjaan ktorg hampir setengah dari gaji dia.
erk,bukan stgah lebih kot?

ari tuh masa dia dtg mantin dah g shopping untk raya,
aku balik umah ktorg g shopping ag.

ktorg shopping waktu malam..xde lah letih and dahaga.
tpi ktorg kuar dari tgh hari.

g sunway pyramid.
ajak g mid dia cakap xnak sbb asyik2 mid.
so menuju lah ktorg ke sunway...
tgk wayang je pun sbb xleyh makan...
huhuhu..lw buleyh mkn msti aku dh ajak mkn a&w.
 
tgk cter nieh...
cter nie 18sx okeyh??
nseb baek aku dh 18...hahaha..bucuk jelah yg lom 18.
tpi skrg dia dh 18. 
sudah2!! ckp sal bnda laen lak.

cter nie 18 tahun ke atas tpi..aku rasa lah,budak sekolah pun lepas tgk.
sebab ape?
sebab sunway mcm x jaga ketat sgt je..cam relax je...
lagi pun banyak cina sbb yela,
lgi stu ari nak raya..
melayu sume dah balik kampung.

tgk cter nie mmg...
nak termuntah. aku xleyh lah tgk segala sisa2 yg di tinggal kan
oleyh encik piranha.
siyez nak termuntah tpi pose.
tpi xde mkne jugak kot?

yela,puasa tpi tahu je lah cter tuh cner kan?
dengan ehem-ehem tuh...dgn actress yg x ckup baju,
dgn scene yg melampau.
kurang pahala puasa aku.

cter nie x seram...tpi banyak terkejut.
aku xleyh tgk cter2 yg seram and terkejut2 nieh.
aku ngaku,aku salah seorang penonton yg banyak keluar kan suara terkejut.
suara terkejut? what the...never mind.

bucuk pun marah aku sbb asyik terkejut je and menjerit.
nak pitam aku rasa tgk cter tuh.
erghhh...
overall cter best lah jugak. cter nie lebih fokus dkt 
cara camner piranha tu makan2 org and all the stuff.
tgk sendiri lah!!!
but make sure korang dah 18 keyh?
adik2,jgn pergi tgk okeyh?

dah tgk wayang sume tuh.
blek umah.
so,bila masa ktorg shopping nieh?
hahaha....malam tu lah malam tuh.
bucuk penat coz dia x tdo sejak sahur so dia nak rehat.

mlm tuh dpt cardigan,long cardigan. dpt shoes and beg!!
yeay!! suke :)

masa tgk wayang kan,dua org lelaki yg duduk depan 
ktorg makan pop corn and mnum air.
menjadi masalah ker?
yes menjadi masalah sebab dua orang laki tuh melayu.
ramai org cina,so dorg mungkin x kisah tpi aku tgk,
aku yg rasa malu. even masa dtg bulan time puasa pun
aku x makan depan org tw!! aku,pmpuan yg dtg bulan x makan depan org,
dorang laki yg xde pape pun selambe je makan. what ever lah.

end of story for 9 september 2010

No comments: