selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, September 18, 2010

can i have you?

salam...

oh my...really...
i fall in love.
with who??

william moseley,
the highest king in narnia.
all this crazines happen because last nite,
im watching narnia.

then addicted smpai cri dkt tenet nak tgk lagi skli...
then tgk cter narnia prince caspian.
pastu tgk sgler bnde sal william dkt youtube.

oh gosh,
i love the way he talk,the way he smile the he laugh..
totally fall in love with him!!
rse cam nak pengsan je....

dh berangan dah ouh aku skrg...
nsem arh dia...comel.
baru skrg aku addict dgn dia.
lepas tgk narnia mlm td.

sbb narnia tuh jugak aku x siap lagi assgnment aku.
tutorial lagi lah...satu ape pun x sntuh. tgk aje.
haih..ape nk jadi kn?

ape kata kte layan pic??

aku suke gler gmbr nie...aku xtw npe,aku suke.
just so ensem!

breathtaking!!

cute gler....


dat gurl is lucy,real name georgie what??
hahahak...aku x ambik point sal dia nie sgt but,suke tgk william dgn dia,
cute and sweet!!

i just love william...really like him!!
hihihi...

pengsan~~~

:)

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

lol. xD

Miss Hani Zain said...

teha,xsngka teha pun mnat dia.
hani pun sma ouh. ^^
pmnat kpas-susah-mati dri narnia 1 dlu.hehe

kta mmg bff sjti la XD