selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, September 18, 2010

ckup ke masa??

salam....
assignment and assgnment.
perghh...dahsyat!!

group assgnment sbnar nyer...
tpi member group aku sume dorg nak wat naek cuti nie..
24 sept kena anto dkt sir.

aku rasa x sempat..x ckup masa...
dah lah isnin 27 sept tuh exam...
aku lw buleyh nak mgu dpn time untk stdy.
dah lah aku dok umah nie pun stdy cm ape je...

adehhh....
dua2 group discussion.
salah satu tu kena present dkt depan.
speaking you know...
aku mane reti!!! aku kna spontan baru aku leyh bercakap dlm english,
otherwise...mlut aku xkan bukak.

aku baru wat separuh untk diabetes tuh.
aku wat sume untk type 2 diabetes..dorang kerja senang sbb just wat yg untk type 1 je.
aku decide nk wat sume untk type 2 sbb aku rse x smpat and lw buleyh dkt 
ostel tuh aku just nak stdy and wat lagi stu assgnment je.

aku malas nak pk and pening2 kepala.
dats why aku wat je sume untk type 2.
aku sure dorg x kisah sbb rg lagi seronok kerja dorg ckit.
well,yg sorg tuh aje suke wat kerja last minute...
yg lgi 3 tuh aku rse okeyh but x sure lah mse cuti nie dorg ade wat pape ke x.

untk yg disease nie,lena wat power point ag..tuh yg aku kata x smpat.

sudah2!!!

aku dah melalut merepek sal bnda alah nieh.
udah lah..
adioss...

2 comments:

ai na said...

chill lah =)
esuk dah balik u. kene siapkan assignment!!!

~Mika Darkness~ said...

kte xdpt nk kate ape2. cume dua jela. "ganbattekudasai!" n "akiramenaide!". :)