selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, September 22, 2010

dah dpt green light tpi member tunjuk kad merah.

salam....

heya blogger!!!

huhuhu...aku mesti sabotaj blog sndri ouh...
sbb ape??
orang xleyh nak comment.
so aku harap,after this leyh lah comment.
aku dah betul kan dah..
hope kalau ada pape yg xbetul lagi or ade masalah
di masa akan datang,
sila inform aku lagi keyh??
sebab aku leyh perbetul kan.
thankz pada mereka yg infrom aku auw!!

erk,itu aje update aku sbb td dah kena marah dgn dak bilik 
yg satu group dgn aku..
dia suh wat assgnment.
aku sebenar nyer...nak online blog...
nak blogwalking sbb laptop macam
bg green light dkt aku untk blogwalking.
sob sob...sedih..iskk...
internet pun mcm izin kan aku untuk berjalan dengan lebih laju.

oh,heheh....
cik pupel dah wat entry baru sal contest. update contest...
esok pemenang di umum kan tpi...
esok kelas smpai ptg jdi mlm tuh lah aku 
baru leyh check.

aku xnak lah mengharap tinggi2..nanti aku kcewa..
huhu..
adioss!!

note pelangi : tdi dlm bus nak balik ostel,tgk kungfu panda. disebab kan tuh aku pening gler. cter baru je start aku dah k.o....motif bgtw nie? huhuhu..saje aje..

1 comment: