selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, September 22, 2010

doakan lah aku... :)

salam....

heya blogger!!

aku sekarang dekat ostel...
udah berada di mantin lorh.
minggu nie memang pulun habis habisan...

tapi xtahu lah aku faham sume ke x.
xtahu lah lw masa stdy faham tpi
bila nak jawab exam tuh aku x reti...xleyh nak jawab.

selalu jadi mcm tuh,
kenapa eyh?
korang tahu x kenapa?
aku xtahu kenapa ouh...
sila jelas kan kepada aku~~

ok lah..nak smbung balik.
memang pecah kepala aku dgn chemistry nieh.
banyak ouh formula yg kena hfal and faham kan.
molar mass,molarity,molality dan segala 
benda berkaitan dgn mola-mola.
mola-mola dah nak dekat dgn bola-bola.
bola kan bulat..round je...pusing2...
jadi kepala aku yg bulat cam bola nie dah
 pusing2 disebab kan mola-mola...
get it??

itu belum masuk sal semut yg bersarang and
 bergrak2 dekat katil aku nie.
geram aku...tension!! rimas pun ade gak.
tolong lah..aku baek okeyh,kalau boleyh aku xnak bunuh semut2 tuh.

haih,doa kan lah aku nie boleyh jawab exam okeyh??

owh,lupe nak cakap sal bio dgn assgnment physiology.
hahaha...itu pun kena jugak seyh..
biar lah biar lah...
aku harap ape yg aku faham aku leyh jawab.
aku faham dlm bm kalau nak jawab dlm bi tuh entah lah..

eeiiiiii...
sudah lah,smbung balik stdy chemist!!

adiosss....

nota : doa kan aku faham ape aku belajar and doa kan aku leyh jawab k?

No comments: