selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, September 12, 2010

entry merepek mengenai cinta

salam!!!

deng!! hehehe..tetbe ari nieh aku tersedar sesuatu...
but xpe,aku x kisah coz i like it that way.
biar kan sume nyer,aku xnak rahsia pape.
biar kan dia tahu.

jengg!!!
ari nie nak tnjuk gmbr2...
my love lah..hihi,and segala yg berkaitan dgn kami.

ari nie aku suke wat sound kan? yela,deng lah,jeng lah..mcm2!!

always wear it!!

i love this and him!!

fav pic ktorg!


itu antara gmbar2 yg aku suke...

tddy bear pink yg dia bg,cincin...ade bnyk ag dia bg..
contoh cam bju kurung pink yg aku pkai mse kakak aku bertunang tuh.

hehe..tpi dia x suke gmbr mse akk aku bertunang tuh sbb
dia kata dia x ensem!!
hahaha..padan muke!

gmbar dkt icity x smpat ambk sbb dia kata dh pdam!
jahat tol..xpe2,nti aku g lagi i city dgn dia..ambik gmbr bnyk2!!

tedy bear pink,tiap malam aku peluk...
tpi lepas nie aku xnak bwk g ostel...
biar je dkt umah!!
huhu..aku rse lgi slmt tdy pink tuh dkt umah dari aku
bwk ke dari umah ke ostel,
ostel ke umah.
ini bermakna tiap kali aku blik umah,
aku akan bwk blek tedy bear pink tuh!

ape aku nk ckp sbnr nyer yg,aku syg dia...aku hargai tiap ape yg dia bg.
seblh nyer tiap saat aku nk pkai,nk pluk or what ever!!

ari tuh mlm rye shopping dgn dia...
huhu,aku dpt lgi cardigan and wedges and beg!!
yeah...suke2!!
thank you b!! syg b!!

erk,ape eyh motif sbnr-benar nyer aku cter sal nie?
haila,x faham ke??
rindu lah rindu!!
raya nie x dpt jmpe and raya ag umah dia...
dia kerja!!
tpi dia kata dia cuti smgu so hope dpt lah g raya umah dia.


erghhh...sudah lah aku berjiwang kan?
huhuhu..

♥♥♥
love you b.

No comments: