selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, September 19, 2010

gila dan poupee girl,apa kaitan nya?

poupeegirl fashion brand community
jom join aku dlm poupee!! kte leyh exchange pndgan tntang fashion and baju! and korang leyh upload sume baju korang yg lawa2 untk orang laen cmment! :)

tadi masa ngah wat assgnment,
aku tbe2 blurr n menjadi bosan yg amat sangat.
so untuk hilang kan bosan
and untuk terus kekal kan kewarasan aku,
aku g masuk lah poupee girl nieh.
heh,agak nyer aku maen bnda alah nie kewarasan aku makin menurun kot.
hahaha..good2.

poupee girl nie best sbb leyh dress up.
pkai pkaian yg aku xnah pkai dkt dunia nyata.
okeyh,aku rasa kewarasan aku memang mkin menurun.

best lagi dapat share sume baju2 yg aku beli.
dpt post kan baju..and org leyh comment baju tuh.
sesungguhnya poupee ini memang kebudakan.
erghhh....but i like it!!
and baju2 dia sume comel2. berangan je lah aku pkai baju mcm tuh.
ok kan?? aku masih waras even aku berangan kan??
-.-"

aku suke smpai aku lupe nak smbung balik wat assgnment aku.
mata dh terkebil-kebil nie sebab dah ngntok x tdo dari malam td.
jadi bila aku nak wat assgnment nieh weyh?
arghhhhh!!!!

blh x aku makan nasi lemak??
abah!!! beli nasi lemak!!
aku x menjerit betul2 okeyh..just dlm blog aje.
tpi mmg teringin nak mkn nasi lemak!

sila berhenti membaca kerana budak ini sudah hilang kewarasan.

1 comment:

~Mika Darkness~ said...

lol. kte pun dh lm x mkn nasi lemak but, even dh lm x mkn tp rs cm dh muak mkn nasi lemak n dh xnk mkn lg kalo boleh. -_-
org lain kalo dh lm xmkn akn jd rindu. tp kte sebaliknye. huhuhuhuhuhahahahahaha. xDD