selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, September 19, 2010

pe.mi.ki.ran =pemikiran. betul ke aku eja nieh?

salam.

udah pkul 4 pagi.
mlm karang dlm kul 9 aku blek ostel,
blek mantin.

assgnment?
lom siap ag..pregnancy assgnment lagi lah...
satu ape pu aku x sntuh.
wat dgn dorang lah...
dah nama nyer pun group assignment.

aku xtahu apa2 pun sal nuffnang..tuh yg tadi aku explore sume benda sal nuffnang.
terlintas dekat fikiran,kan bagus kalau aku nie ade kenderaan sendri.
nak join pape event pun rasa bersemangat je
sebab kalau terpilih xperlu pk sal ape2.

mungkin belum masa aku lagi kot..huhuhu.

aku kan,asyik fikir sal benda nie je.
aku selalu fikir kenapa aku xleyh jadi cam org laen yg
leyh duduk jauh2 dari rumah dari keluarga.
aku yg jenis lebih selesa berada di rumah dalam bilik sendiri.
then sometime kuar jalan2 dgn kawan.

aku jenis yg mcm tuh. 
tu sebab bila asyik dok dekat ostel lama2 aku akan rasa tension.
tension sbb aku berada dkt ostel bukan dekat rumah.
tension sebab aku x dapat balik umah.
tension sebab aku terpaksa duduk dlm bilik yg kena kongsi.
xde freedom and aku rasa rimas. 
sume tuh wat aku rasa tension and aku x suke perasaan tension tuh.
bila rasa sume tuh then aku x dpt hilang kan or lenyap kan rasa tension tuh,
aku akan bertambah2 tension.
bila dah jadi camtuh memang aku akan senyap aje and kurung kan diri dlm locker.

itu masalah aku.
aku xtahu cane nak wat aku leyh duduk jauh dari rumah.
aku fikir yg nanti aku akan kerja...kalau kerja tuh kena jauh2 cner?
blh ke aku hidup? blh ke aku biasa kan diri?
blh ke aku xperlu sntiasa balik rumah and duk je dkt umah sewa aku tuh?
umah sewa sama cm ostel jugak kan..so blh ke aku hidup?
 
mungkin ini menunjukkan yg aku nie,
masih lagi budak2 kan?
eyh of coz lah!! aku baru 18...thats why aku budak2 lagi.

haih~~*mengeluh*
aku xtahu camner nak deal dgn sume nieh...
btul2 xtahu.
rasa nyer,aku ptut ikut je flow yg sedia ada tanpa ambik route yg laen.
kan?
apa pndgan korg?
korang rasa,korang pernah x alami ape yg aku alami nieh?

sudah lah aku merepek.
smbung buat assgnment.
benda nie akan selama nya aku fikir kan.
aku akan berhenti fikir sal bnda nieh bila aku dah blh dok jauh2 dari umah.

adioss!!

No comments: