selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, September 16, 2010

u la laaa.....

salam

this entry suppose to be happy post...
but,
its turn upside down.

kenapa camtuh?
ari nie,
16 september 2010....genap by boyfie 18 tahun.
one day semalam kuar dgn dia...
aku tgk tv...leka dh pkul 12.
aku terlupa nak call my bf...
then..i call him..but engage.
try call,dapat....so i wish him.
tnya dia spa yg cal dia,
dia ckp mmber.

then bukak facebook,
tengok sumthing yg wat aku benci and x suke.

tahu ape?
that girl wish him.
dia kawan kolej aku...
but,aku betul2 x suke cara dia.

first aku mule xsuke sbb,
dia...caner nak ckp?
benda nie dah lame lepas tpi,
aku ingt smpai skrg.
 
dia mcm lupa kwn...yela at first dia xde kwn..so ktorg kwn dgn dia...
but bila dia dh ade kwn laen dia buat mcm ktorg nie kadang2 x wjud.
pastu,dia bercerita macam sume lelaki minat gler babi dkt dia.
sume laki yg kaya2 yg hot2 yg famous minat dia.
cara dia bercerita,berlagak....show off.
over the top pun ade jugak.

then one day...aku terlupa,
tertinggal kan buku BPC aku yg tebal gler tuh dkt kolej...
so aku mntak tolong kawan serumah aku yg ade kelas keesokan ari nyer untk
ambik dkt mak guard.
okeyh...buku BPC tebal...
member aku kne tlg ambk kan buku BPC aku,
then dia kne bwk buku BPC dia lagi..
dlm bus,suddenly this girl ckp "tolong bawak kan buku aku sbb aku nak g seremban"
bammmmm!!!! dia maen letak je buku BPC and all her file
on my friend lap tanpa kira yg atas riba kwn aku
tuh dh ade dua buku BPC and file laen.

buleyh dpt x gmbran?
kwn ckp aku xde kata pun okeyh ke ape..tapi dia maen letak je tanpa kira 
yg kwn tuh dah bwk bnyak brg.
kwn aku nieh jenis yg baek xleyh nak menolak so...
dia bwk lah sume buku.

dari situ aku mula x suke dia.
bertambah x suke,
dia comment gune ayt manja2 dgn bf aku.
eeeewww....tlg lah.
aku rse dia macam buat manja coz bila bace tuh aku rse 
what the hell????

aku rasa memang nak sepak2 je muke dia.
nak tampar dia sbb aku geram sgt....

aku dah bgtw dkt iwan aku x suke dia,
so jgn rpat dgn dat gurl.

today bufday iwan dia wish...aku rasa cm..ermmm,
okeyh,xsalah nk wish bfday but...
aku memang xlyh terima sume benda berkaitan dgn dia and iwan.
aku jeles and aku x suke.
aku seorg yg kuat and amat2 jeles okeyh? get it?
aku tahu x bertempat but..i dont like her...the way she behave.

enough of that...aku dh xnak ckp sal nie.
cuma td aku anto msj dkt dat gurl bgtw aku x suke sbb aku dah xleyh tahan lagi
ape yg aku rasa nie. perasaan jeles aku!!
nextttt!!!!

semalam g raya umah eka...omg sekejap je hang out dgn dia
sbb driver aku dh bising.
ajak bucuk masuk umah xnak...dia nak dok luar..
jmpe eka,besties(betul ke eja?)
pnjam buku dia..
bagi dia karamel yg aku buat..yeah!!! dia suke and dia kata ok...sedap lah.
then,dia bg aku cake,cupcake!!
suwiittttt sgt sbb dia wat cupcake tuh dgn wrna fav aku.
cner eyh...colour cake tuh wrne favourite aku.
faham x cne??

huhuhu...cake marble..
biasa lah kan marble warna warni..
tpi dia wat warna fav aku....ungu oren..sume favourtie aku...
thankssss!!! i like and love it!!
kte mkn smbil tgk tv...sedap!!
wat lagi eyh??

so,itu aje update aku...
happy bufday b...i love you.
eka,thank u so much!!
jmpe ari nie okeyh dkt jj?



1 comment:

~Mika Darkness~ said...

eeee...!!! meh kte trajang betina tu smpai ke negara africa! gediks melampau mengalahkan org tergediks di dunia! huh! D:<

oh, sedap ek? :D
I'm so happy~ (-w-)
lain kali kte wat lg ea...? ^^