selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, October 31, 2010

25 perkara merepek tntang aku

salam...

nak menjawab tag!!
dpt dari kak shiqa.
tag nie dh lama dok dlm draft..bru skrg smpat post..sorry!!
1.  sekali title korang cipta sendiri .
25 perkara merepek tntang aku :)

2. korang kena citer 25 perkara yang orang tak tau tapi orang kena tau .




  • suka anime.
  • japanese and korean drama..suke sgt2 tgk. movie pun sme!
  • kebiasaan nyer aku dgr lagu english,jepun and korean.
  • aku suke mkn. cake,big apple donut,takoyaki,char kuew teow, oreo mcflurry!!!
  • suke bunneh!

  • kdg2 nmpk kasar
  • kalau nk kawen dgn aku,sila rela di dua kan dgn bantal wangi keyh? hehehe...
  • suka jugak kadang2 dgn bunga and tgk bunga.
  • suke purple...(nie sume tw kn...)
  • hanya mnguna kan "kte" "awk" dgn bestfriends sahaja.

  • percaya lah,aku xramai kwn yg betul2 kwn.
  • dan percaya jgak lah yg aku x snobbish. :)
  • selaen bunneh,aku suke kucing.
  • and percaya lah, aku xsgke aku dh 18(perkra ape kah ini?)
  • aku single tpi x available. :) 

  • xleyh hidup kalau xde jam.
  • hidup aku x fun kalau x dgr lagu spnjang masa.
  • aku xreti nk ckp pelan2...aku ckp laju!!
  • aku suke maen game dlm fb :)
  • aku ade gaia. tpi dh x aktif...dulu je lah.

  • kalau aku kluar...and kalau aku ada duit,aku akan bwk blik big apple ke rumah. :)
  • aku ada pencil case dari australia. pkwe akk aku beli kan dari sana.
  • aku ada lbh dri 3 cardigan. aku suke cardigan :)
  • makup? aku suke!! tpi x reti pkai eyeshadow smpai skrg.
  • last thing about myself...hurm...aku suke tdo and dok dkt umah dri ostel. blh kan aku ckp cmtuh? hehehe...
ketiga korang kena tag 25 orang termasuk orang yang tag korang

  1. kak shiqa
  2. mika
  3. hani
  4. erk..sume folower aku,lw nk wat tag nieh wat je la! kalau wat,bgtw aku eyh? nk bce gak...huhuhu...

akhir nyer..aku dh siap kan tag.
maaf lambat.

aku rse nieh sume memang merepek gila sal aku.
huhuhu... :)

adioss!!

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

eye shadow! nk kte pkaikan utk awk? hehe... tp sumpah VK pnyer style! ahahaha! style lain mmg kte x pndai. xDD
n...kte dh buat tag ni lm dh. :o
nk bc kah? link di bwh ini...

http://alifeisabouttolive.blogspot.com/2010/10/tagged-xp.html

Miss Hani Zain said...

thanks teha sbb tag hani!
akhirnya ada jgk bnda hani nk wat. hehehehe :D