selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Friday, October 22, 2010

akhir nyer, jumaat tiba jua!!!

salam!!

mari kita jerit sama2 yeay!!! sekali lagi...YEAY!!!
: )

hehehe...aku sungguh excited kerana jumaat telah tiba.
kenapa??

sebab bila berakhir nyer jumaat ini,bermakna segala benda
yg membuat kan diri aku penat(like gila2 punyer penat okeyh?)
akan berakhir juga. kepenatan aku selama seminggu or bulan nieh,
dh berakhir. : ) happy bukan?

aku sure kalau korang jadi aku pun korang happy.
kerana kepenatan korang akan di bawa pergi setelah
hari jumaat ini pergi.

berkhir nyer hari jmaat bermakna,
dlm minggu ini...aku telah selesai menjalan kan tugasan
ku sebagai seorang pelajar.hihik...

yela,presentation PAMO ari nieh dh selesai,book presentation pun sama.
chemistry presentation pun dh settle.
biology presentation sal disease pun dh berakhir.
pendek cter segala presentation dh habis.
kte tunggu lak bulan sebelas...

owh..cakap sal presentation...aku dh dpt unifrom KPJ.
wanna see??




my pic with my friend,syue and me only =D
sungguh chubbie kan aku?? hihihi..
pipi aku bulat je...
ade satu gmbr cun giler..tpi dkt mmber nyer lptop.
laptop mmber tu lak...ade virus. sume gmbr xleh bukak.
siot je spe yg bg virus tuh.
aku nk gmbr aku yg uh..suke gila kot dgn gambar yg tuh!!!

okeyh,again...pasal hari jumaat.
even hari nieh ari jumaat...
aku masih lgi ade dkt hostel. sebab ape?
sebab aku x balik umah lagi...
bagus siapa yg jwab mcm tuh!! XD
esok ade pop kuiz math...so esok bru aku blik.

tpi esok aku balik pun mak abah xde dkt rumah sbb
balik kampung.

k lah...setakat sini sahaja coretan ku untk hari nieh..
adioss amigo!!!

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

adakah ini bermakna awk cuti pertengahan sem?? :o
kte nk sgt jmpe dgn awk. tp tkut kalo awk letih. skang ni ayah kte xde kt umah so, senang ckit kte nk kuar. ngehehe... xD

~Mika Darkness~ said...

oops! lupa nk komen.
cantik uniform! :D
mmg sesuai la dgn awk... ^^