selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, October 6, 2010

first time presentation. =)

salam!!!
 current mood : okeyh2 saja xde bad mood xde
happy sangat lebih banyak bosan.

apa yang membuat kan mood aku okeyh??

jom baca cerita aku untuk hati nie,
6.10.2010 selasa.

aku rasa previous post aku ada bagitahu dkt korang sume yg ari nieh,
ade group presentation dkt dpn kelas.

hari nie sebenar nya ktorg lambat gila. sampai dekat kolej pukul 930 pagi
sedangkan kelas mula pkul 9.
luckily,sir ktorg dtg lambat but still awal dari ktorg.
maksud nyer,sir sampai kul 915 cmtuh...
ktorg smpai dalam 930.
so..presentation baru je nak mula.

ktorg dah turun bawah
dlm pukul 730 auw..tpi bus dah penuh..jadi ktorg kena tunggu bus laen.
dah dapat bus,kena lak halau keluar sebab bus dah penuh,
pelajar xleyh berdiri ramai2 dlm bus.
so...terpaksa turun.

lepas dah turun tuh lah yg kena tunggu hampir satu jam.
bus lambat gila dtg.
rupa nya ada masalah sikit.
budak yg ptut nyer naek bus tgh hri g naek bus pagi...
memang lah x cukup bus..student ramai sgt.
warden ktorg lah yang selesai kan masalah nieh.
huhuhu..aku tahu sal nie pun dari warden,curi dgr.
ngeh ngeh ngeh.... =)

ok,back to my group presentation.
ktorg nyer group present before rehat tgh hari.
nak tahu apa yg best nye??
1. mood sir ktorg time tuh okeyh gila nak mati...kaw2 punye okeyh. dia snyum je,happy.
2. group ktorg dpt compliment...erk,pujian. betul ke aku eja compliment tuh?
3. aku di puji oleyh sir!!

okeyh,yg first tuh aku x tw knpe sir ceria...
aku pun pelik gak,habis2 je present aku leyh nmpak muka sir happy.
dak2 group aku ckp sbb ktorg wat simple x serabut
and ikut betul2 mcam yg sir nak masa
dia bgtw/terangkan sal group assgnment nieh.

yg kedua tuh, dia puji sebab ktorg nyer slide show bgus.
dia cakap dia suka.

yg ketiga tuh sebenar nya aku xtahu pun dia cakap sal aku.
aku just dgr je comment dia tntang kumpulan aku..
sir ckp aku bgus,aku read a lots and try untk explain
walaupun gagap ckit and leyh nmpak nervous2 aku.
huhuhu...
aku hanya tw bila aku tanya dak2 yg dok depan...ape tuh specky??
mula2 sir cakap "yg specky tuh bgus sebab dia reads
a lot and explain bla bla bla...."
tu yg aku tnye dorg..specky tuh ape?
dorang cakap,yg bercermin mata dalam group u...then dorang snyum
aku pun..owh,sape eyh yg pakai spek??
then aku pusing tgk group aku..
dorang sume ckp "teha lah specky tuh!"
baru aku perasan yg aku sorg je pkai cermin mata
jadi memang x syak lagi,
aku lah org nyer...

masa dpt tahu tuh aku rasa cam....
rasa tahap keyakinan aku meningkat.
rasa mcam confident je.
huhuhu...

tapi ok lah,time ktorg memang sir x tnya banyak.
kalau sir tanya pun,sir yg jawab soklan yg dia sendiri tanya.
keh keh keh..mungkin sebab ada kak ika.
kak ika nie...dia g mana2 dia selalu murah rezeki.
sape yg duduk dgn dia pun murah rezeki gak.

perghhhh!!!!!!!!!!
panjang gila kan??
hukhukhuk...congrats dpt habis kan membaca entry aku!!!
jap ag aku nak post entry sal benda laen lak.

=)

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

huhu... sonoknye die kne puji dgn sir die. xD
tahniah sbb awk pnyer presentation bgus. *clap clap clap*
:D

~Mika Darkness~ said...

huhu... sonoknye die kne puji dgn sir die. xD
tahniah sbb awk pnyer presentation bgus. *clap clap clap*
:D