selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, October 6, 2010

GTH lah!

salam.

dari ari isnin smpai selasa mlm smpai lah td...
aku lansung xleyh nak post apa2 entry.
itu buat aku tension.
sekarang,dah masuk hari rabu baru nak boleh post entry.
dah berapa hari blog aku x berupdate.
benci betul pakai laptop nie and siot je broadband nieh.

aku tension.
betul2 tension sampai fon aku jadi mangsa.

malas nak cerita sal tuh sebab td dh luah kan dkt
 words tpi bila nak copy dkt sini jadi cam cibai.

aku x suke perempuan yg masa dlm kelas lect ngajar 
ckp : "eeee...sir cute lah sir"  "eee...cute nyer sir nieh!"
okeyh,dia x ckp kuat2 tapi aku leyh dgr dgn jelas sbb aku dok 
sebelah kau babe. kau tahu x aku annoying gila
dgr ko ckp camtuh dgn intonasi kau yg mcam wat2 gedik
and saja nak perhatian.
xleyh ke kau simpan je dalam hati kau???
menyampah gila kot.
okeyh,kau bergurau?? sorry...x sesuai!! 
lebih2 lagi waktu sir tgh mengajar dkt dpn...
aku rasa nak termuntah dgr.

aku tension bukan sebab tuh je...sbb bnyak lagi.
aku ngaku,susah kwn dgn aku sbb aku nieh sensitif.
tpi aku rasa snsitif aku bertempat...xde lah lansung xleyh nak kena tegur.

lagi satu...
aku tahu aku x pandai terutama dalam bab nak terang2 kan nieh.
aku tahu aku memang x pndai terang kan,
mengajar lagi lah...hampeh.
tapi bila ade perlu kan pertolongan aku...
mintak aku terang kan...
aku akan terang kan sebaik yg boleh semampu yg boleh.
tapi korang....

yeah...korang bergurau just joke tpi its hurt u know...
lebih2 aku nie bukan seorg yg ada keyakinan 
yg tinggi,bukan sorg yg pndai sgt...
aku terang kan then korang ketawa and perlekeh kan aku...
aku rasa macam dari aku tgh berdiri tuh aku 
jatuh tersungkur ke tanah tahu x...
rasa malu sangat2...rasa teruk sgt2...
aku rasa aku bodoh sgt.
rasa mcam dari tangga yg paling atas,aku jatuh 
tergolek-golek2 ke tangga yg bwh skli tahu x...

korang mintak aku jelas kan...tapi korang buat aku mcam tuh,
ape kesss babe???

last2 aku malas nak masuk cmpur. korang tnya pun aku wat bodoh je.
lantak korang lah. aku malas nak terang kan wat pe terang kan tpi at the end...
korang xdpt ape2 pun hanya ketawa kan aku.

aku sedar aku x pandai...bodoh.
bila dah bodoh tuh...nak jelas kan pape sume org pertikai kan,
perlekeh kan...yela,dah org bodoh yg terang kan mana nak percaya?

bila aku rasa aku kena kongsi ilmu yg aku tahu...
jadi cmnie lak...tapi bila aku x kongsi,kata aku kedekut ilmu lak..
bagus betul manusia nie.

adioss.




1 comment:

~Mika Darkness~ said...

awk x bodoh la... kalo x, xkan leh msuk kolej. lntak ar ape dorg nk kate. lps ni wat peduli je dgn dorg. org kalo cmburu or dengki mmg cmtu.
tu la nmnye manusia. plus lg kalo pompuan yg suke tergedik2 mcm mak nyah.
so, biarkan je dorg tu.