selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, October 6, 2010

jam dari kekasih and, girl thing!!

bertemu kembali!!!

sebenar nyer...
nak cerita kan je dlm post tdi tuh..tpi,
panjang sgt...
so,wat post laen.

cerita tentang semalam sbnr nyer...
smlm makan mcd...
sebab tuh duit dah xde hari nieh.
tapi berpuas hati sebab dapat makan oreo mcflurry!!!
yeeehaaaa!!!!

pastu mlm tuh plak wat nasi goreng kampung dgn dak2 umah.
pakai apa??
no2...xde dapur gas okeyh?
huhu..ktorg masak guna periuk nasi...
saja nak try..blh lak...
sedap weyh....
aku tmbh2!!!

tapi,hari nieh dah pokai...
ermm...
aku nak tnjuk jam iwan bagi...
tpi,jap eyh...
ingt nk tgkp gmbr jam je
tapi sume sekali aku tgkap..
hahak..sekali dgn fav cardigan aku.
sebab aku nak masuk kan dalam poupee girl...huhu.

act gambar2 yg lelaen nie memang dah lama aku
nak masuk kan dalam blog,
tapi baru sekarang dpt. :)

tadaaa!!!
ini lah jam yg iwan bagi!! actually aku nak beli pkai duit sendiri,
tapi time tuh aku xde duit kecik..jadi guna duit iwan..
so,dia lah yg beli untk aku,sebab dia bayar guna duit dia.
aku tanya,nak kena bayar ke? dia cakap xyah...so,dia belanja lah kan?
jam nie pun dia yg pilih kan..dia kata lawa!
aku tgk pun lawa!!


1. compact powder secret. flawless tpi biasa je pun,natural.
2.lipstick matte berry 03 elianto. kdg2 pkai bibir aku kering but i like..
cme kne beli vaseline.
3.blusher elianto 06 tangerine glow
4. mascara elianto with primer(white) and black(colour)

so!!! itu je dulu wat masa nie..hihihi..daaaa....
adioss!!

owh,aku suke barang elianto...sebab kebanyakan nyer
sesuai dgn warna kulit aku :)