selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Friday, October 1, 2010

right now!!

salam!!

heya all....
heheehe....

aku ade dekat umah skrg!! 
kenapa??
sebab pertama,dah dua minggu aku x balik umah.
kedua,exam formative dah habis!!!

hikhik..sempena exam dah habis,aku nak raikan sekejap la...
nak dduk rumah relax2 kejap.

exam week...so,aku lansung x update blog.
so sorry about that..
alah,ade ke nak baca??
huhuhu...aku tahu aku tahu...
belog aku nie pelik2 ckit2 sampai bosan kan?
xpun...erk..xde cerita menarik???

arghhhh!!!! sudah....aku dah xde idea nak cerita camner and
cmner nak share dgn korang...
adeh,mken bosan lah bolg aku kan??

exam...aku xnak ingt cner so,biar lah yg dah lepas.

erm,serius weyh,dh x reti nak tulis blog cmner!!!
xpe lah..maybe malam nanti aku dah biasa kot??

huhuhu...enjoy lah my update yg x seberapa nieh!!!

aku nak g blogwalking...
daaaaa~~~~
:)

1 comment:

~Mika Darkness~ said...

uih!!! kte bc awk nyer post, okeyh... :D
hehe...welcome back! lps ni leh jumpe? xD