selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, October 10, 2010

SPA,apakah??

salam!

to mika,enjoy ur holiday keyh?
kalau blh nak je ikut awk!!

ermmm....aku nak bagitahu ape yg aku rasa skrg nieh.
aku rasa...sekarang aku makin kurang aktif dgn blog.
amat jarang aku update blog.
x mcm dulu2.
kalau dulu ada je cerita nak share,ada je idea nak tulis blog.
tapi sekarang...bila ada idea,mesti x dpt nak tulis.
even nak tulis dulu dlm piece of paper...mesti x dpt.
idea tuh ada dlm otak nieh je..haih,xtahu caner nak keluar kan.

so,itu salah satu sebab aku rasa aku makin x aktif dgn blog.
kesian blog aku.
and,aku rasa blog aku nieh membosan kan sangat.
bila dah owner rasa camtuh,readers pun mesti rasa cmtuh gak kan?
hmmmm....

erm,korang sume tahu x tentang SPA???
aku rasa rata2 sume tahu kan?
korang dapat tahu tentang SPA dari mana?
aku dapat tahu dari kawan aku,baru tahun  nieh tahu bila masuk KPJ.
aku macam,nak jugak masuk SPA...sebab,banyak faedah.
SPA kerajaan..nanti aku dah tua nanti terjamin.
sebab ada pencen.
and,kalau aku study lagi...dapat elaun.
mak ayah aku xde lah susah sangat kan?
tapi tadi bukak,sume yg ditawar kan....
aku x berapa minat.
ada 5 choice tapi satu tu je yg aku rasa aku minat.
penolong pegawai farmasi.
laen...aku x berapa.

kalau aku mohon,tahun depan baru dpt.
sia2 setahun belajar dkt KPJ.
kalau dpt sponsor KKM and belajar dkt KPJ xpe lah.
kalau kena mula balik belajar farmasi?
SPA nie jugak,aku x cnfirm mcm ner bentuk belajar.
kalau KPJ aku tahu ada posting every semester...
ade praktikal,kalau SPA???
teori je?
hmmmm.....

aku pening,aku pening.

ergh,dah lah!!!
biar lah tergantung until aku buat keputusan.
aku dah ngntok,nak tido.

adios!!

No comments: