selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, October 9, 2010

sweet memories 2 : )

salam...

hahak..last aku post entry pada rabu yg lepas.
haih,kesian blog aku...terabai!!

hari nie dpt update sebab aku dah ade dkt umah.
aku balik rumah even sepatut nyer aku dtg kelas esok.
esok jugak dpt uniform tapi aku maen balik je...
dorang ckp uniform kena ambik sndri..
so,aku x sure lah caner.
lw xleyh,isnin tuh aku dtg pkai baju kurung lah lagi.
sume org pkai uniform,aku pkai baju kurung.
malu2...tapi lantak lah.

aku memang niat nak ponteng kelas math tuh sebab,
entah lah..aku rasa macam xde point jdual math ari sabtu kalau 
hanya ada kelas dari kul 9 smpai 10 or 1030.
lect math tuh ajar pun macam...
aku xsuke lah cara dia ngajar.
dia ngajar duduk. itu satu.
kedua,dia ajar ktorg math tapi whiteboard bersih!
faham x maksud aku?

math..kira2...tapi xde pun penjelasan guna jalan kerja.
dia ada terang kan caner nak selesai kan soklan tapi,
cara dia terang kan mcam...xde profesionalism.
sebab dia terang hanya dgn mengguna kan mulut dia okeyh?
dia amat2 malas nak tulis jalan kerja.
dia just bgtw je guna mulut.
serius,aku x dpt tgkp and nak faham sgt.
aku blh lah ckit2,tpi member aku?
dia btul2 x suke cara lect tuh ngajar.

malas nak cter sal tuh dh.

nie nak cter laen,nseb korang lah....banyak benda dlm satu entry..
hikhik...sori keyh? aku memang cmnie!

td bucuk ambk aku dkt hostel.
ktorg mkn luar skli.
apa yg aku nak cerita....ini sweet memori yg baru tercipta!
:)
aku dgn bucuk bergurau auw..ketawa2 and berebut kertas.
kertas ape? hehe...adalah!!
tapi bucuk memang gelak gila2 bila dia jmpe and baca kertas tuh!
dh tuh siap sakat aku lagi..macam2 lah dia ckp.
di sebab kan aku malu...aku nak ambk balik kertas tuh,
xnak kena sakat lagi..malu2..dah lah dia gelak kan aku betul2!!

masa nak berebut2 aku terperasan sorang pmpuan pndang...
aku pndang balik pastu dia snyum...
then aku cubit2 bucuk yg buncit tuh gurau2 manja...
then dak pmpuan tuh pndg ag...aku pn pndg blek..
dua berbalas snyum.
banyak kali dia pndg ktorg..aku ingt dia pndg2 sbb
ktorg bsing ssgt smpai org pndg...
tapi bila aku cakap dkt bucuk,bucuk cakap laen lak..
bucuk cakap,pmpuan tuh jeles...sbb pkwe dia yg 
dkt sblah g layan member bukan nye layan dia. 
jadi bila dia tgk aku dgn bucuk gurau2 macam tuh dia jeles.
jeles sbb dia dgn pkwe dia x cmtuh and x ketawa bhgia2 mcm ktorg.

aku pun...."owh.. : )"
aku snyum je lagi skli dkt dak pmpuan tuh.
mmg rmai org pndg pun...
but,aku x kisah sbb aku gmbira dlm kdaan cmtuh.
gelak2 sakat2....tpi dia lah bnyk sakat aku!
malu aku...tapi aku suka,happy! ngeeee : )
love you bucuk!!! ♥♥♥

apa jadi dkt kertas tuh? bucuk pulang kan balik dkt aku...
heheh...berebut kertas tuh bg aku sweet sgt2.
msg2 happy...ketawa2. bahagia :) 
sbnr nyer dia blh je bg kan masa aku mnx,
tpi tuh lah...dia sngaja je nk bergurau dgn aku.
maen2 kn aku..hehehe...mungkin korang x faham sgt kot cmner aku rasa kn?
aku etul2 happy : D
aku rasa macam aku jatuh cinta lagi sekali dkt org yg sama untk kali ke dua!!!
 
dah lah..aku dh berjiwang plak!!

k lah,adios!!
ngntok...nak tidoq!


2 comments:

~Mika Darkness~ said...

bgusla awk dh hepi cmni. don't stress2 ok. :)
sonok gak ade teman cm tu. dpt jgak release tension. mlg la pd org yg xde tmpt lain nk bergantung hdup. so sad. :'(


p/s: feels like wanna run away from home.

teha said...

mika : hihi..ok2..thank you..jgn sedih2..awk ada kte ag kan??

jgn lari rumah auw!!