selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, November 13, 2010

cheezy cheezy new name!!

salam.

new name,new life and new world to live in.
why??
ada lah....biar kan rahsia.
memandai je kau kan gune biar kan???
orang biar lah wei.
ok,itu sudah menjadi satu repekan or merepek.

ok,new name...
from now on,my name on my blog is cheezy chocolate.
why i pick that name? what is the reason i choose the name?
ermmmm.....because for fame!
hahak...no lah! just joke.
of course,to me its unique. and it sound delicious.
huhuhu... c(:
takde lah,i pick cheezy chocolate sebab,

when everyone take a picture,they will say : cheese!!
and a big smile come out. that is why i choose cheezy.
 it show hapines even it is fake. cheezy almost like cheese~~
smile and smile and smile. that is what i want.
smiling people and smile on my face.
sbb sebut je cheezy..automatik,terus senyum. :)
 i want to happy and happy even life gets harder.

aku dah melalut cakap omputih kan?
 speaking lah konon!! cakap depan2,hampeh! lansung x keluar satu pun..hahahak.
well,basically...itu lah yg aku harap kan dari nama cheezy.
 korang leyh je pgil nama aku kalau korang nak.
but,more prefer cheezy chocolate or cheezy only.

second,chocolate. rata2 kebanyakan orang lah...
and experties pun ckp chocolate baik untk cure kan diri kita
waktu kita depress,tension or sedih. thats why aku choose
 chocolate,hoping that it will always cheer me up.
okeyh,aku melalut ckp omputih lagi,ignore it.
even fikir sal chocolate je aku dah leyh senyum..happy lah jugak
wlapun x dapat makan. other reason,aku memang suke chocolate.
sebab tuh pilih chocolate.

hehehe..crazy kan aku nie??
budak gila yang datang dari mana entah.

kenapa aku ambik keputusan tukar nama nieh?
 sebab,
aku nak hidup yang baru.
begining of new life.
cehhh...ayat aku..hahaha.

kadang2 x salah kan,kita nak pembaharuan dalam hidup kita?
korang leyh panggil aku cheezy. or nak panggil cheezy chocolate pun blh.
nak panggil choco je pun xpe. nak panggil cheezy choco pun xpe.
huhuhu...selaen namatuh xleyh panggil except...my name before this.
oekyh?? get it??

huhu...maaf kan segala kesalahan grammar.
aku nieh mana pandai sangat bab2 english nieh.
maen taram aje lorh.

so,adiosss amigo dari cheezy!!!
have a good life and good time!!
build sweet memories endlessly okeyh?

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

wee~! cheezy chocolate~! yummy! *_*
I'm strawberry chocolate. :P

GANBARO!!! >A<

cheezy chocolate said...

huhu...hye my friend!!

:)