selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, November 25, 2010

explanation

salam.

sorry is the first thing i want to say.

aku xnak keluar,
there is a reason why.
rse nyer aku dh bnyak kali bgtw,
aku xde mood nak keluar.
aku malas nak keluar.
rse nyer aku dh bnyak bagitahu sal nie,especially
dkt fb when people ask or what ever.
but,she really want to see me.
i...dont know how to say to her.
i am sorry. i thought u understand.
but,yeah i know...you really want to see me.
wanna hangout with me.
but,i...she really hoping to see me.
i cannot say no.
tapi pagi td,kte memang saket perut.
bukan excuse kte xnk keluar.
and kte memang pening kepala.

aku memang malas nak keluar.
smlm late night movie to pun..sbb akk aku nak aku join.
aku ikut je lah. then dia ajak g mkn char kuey tiow,
tu yang aku nak keluar.

aku..
please,no offend k?
jgn terasa,jangan marah.

kalau aku betul2 nak hangot nak keluar...
aku akan betul2 pergi.
bersemangat and plan awal2.
tapi di sebab kan minggu nie aku memang...
malas nak keluar and aku dah pun bgtw...
aku dh terus terang mule2 tuh,
yang aku memang malas nak keluar.
xde mood.

tpi,disebab kan dia beria sgt,aku xtw nak tolak cner.
sbb dh bnyk kali dia ajak.
jadi aku tw,dia nk sgt jmpe aku.
tu yang aku kata,okeyh. keluar.
but sorry,at the end aku x kuar pun dgn dia.
aku saket perut.

aku pun x faham. alwys ciri birit n saket perut.
sistem penghadaman aku dah rosak kot?
sume bnda makan saket perut.
td saket perut plus pening.
hmmmm.

again,sorry.
aku x tahan td...
dont know how the best way to said it.
sorry kalau harsh sgt.

actually,
aku xnak cerita sal nie.aku xnak ckp sal nie.
aku xnk bgtw dkt semua org.
but,i need to explain and apology.
hmmmm...

adioss.

No comments: