selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Tuesday, November 9, 2010

inai oh inai~~

salam.

okeyh,before nieh aku selalu wat entry menguna kan "saya"...
kenapa aku buat cmtuh?
sebab...saja nak mencuba.
bila aku baca balik,skema giler....
dats why tukar balik jadi aku.
sorry kalau org yg lebih tua rasa penggunaan aku nieh kurang ajar keyh?

tdi bubuh inai lagi..kali nie sebelah kanan.
yekkk...x lawa!! serius,xlawa!
dekat kuku aku ada dua warna.
satu yg cerah ckit,satu lagi yg gelap...
yg gelap tuh lah x lawa.
heh,bantai lah..kan??
lantak lah x lawa pun.

tapi tu lah..bila tgk rse cm saket hati pun ada..sebab x lawa!
grrr...

skrg kan..aku,tiap2 ari online game cafe world.
sape maen game tuh??
jom tolong aku kumpul2 barang??
hehehe...
aku tolong korang gak k??
owh,xde fb saya?
xpe2..bg je fb korang,nti saya add keyh?


tinggal lagi dua kek..huhu..
kek yg my best friend bg tggal lagi dua.
lawa seyh warna dia..
my fav lagi tuh!
purple~~

k lah,adioss!!

2 comments:

~Mika Darkness~ said...

huhu... tringin nk main game tu. tp stiap kali main lappy kte stuck! D':

T said...

huhu..tpi skrg awk dh maen kan??