selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Friday, November 12, 2010

ingat mkn kfc je ke leyh jilat2 jari???

salam.

last post aku pkul 6.30 ptg semalam.
nie entry baru unrk ari nieh.

kalau sape baca yg sebelum neih,
aku in rush sbb nak buat benda laen.
update pun sikit je.
tahu aku nk buat ape??
sebenar nyer aku nak stdy.
tpi post pone smpai kul 8.

pegang je note trus aku jadi bosan tahap gila.
trus penyakit malas aku bertambah.
bio,agak bosan lak.
nak belajr chemist tpi smpai sudah,
aku tenung je.

duduk rumah memang suah aku nak study berbanding waktu
aku dekat hostel.
senang je nak study.
dekat rumah susah nak fokus.
and,dlu masa cuti masuk 3 hari..tiba2 rindu dgn mantin.
nieh dh nak habis cuti,
rasa mcm xnak balik je...nak duduk rumah forever.

aku selalu ada masalah yang macam tuh.
always fkir pehal lah aku smbung belajar,
duduk rumah kan best..
bersalah kah aku fikir macam tuh?
macam,x iklas nak belajar eyh??
tuh yg susah tuh nak stdy bila dkt rumah?
haih~~~

aku xleyh tdo.
fikir sal study and exam.
sape2 leyh x tlong ajar aku cner nak rjin waktu dkt rumah?
heheh,agak nyer dh terlambat kot aku mnx pndangan nie.
aku jugak sllu pk..nk dorong diri sndri bljar.
aku ckp "xpe teha,this time je..pakse diri ko belajar.
nanti dah habis exam enjoy lah cuti gila2...kali nieh je belajar sal benda2 nieh.
naek special sem dh xde dah...naek sem dua dh xde dh.."
aku always fikir cmtuh. tapi,bila dah pegang nota tuh..
terus...hilang sume benda aku ckp dkt diri aku.
xpun,ingat lagi benda tuh..tapi dah tido dh. dh menguap gila2
sampai mata nieh berair. xtahan ngntok gila.

susah kan jadi aku nieh??
teruk betul aku nieh.
mesti lingkup nanti.

and,aku susah sangat2 nak study bila something jadi.
kalau jadi dkt rumah memang aku xkan study.
tapi bila perkara tuh jadi dekat hostel,
aku leyh lak study. pelik.
aku pelik dgn diri aku.
mungkin sebab,hostel ade kwan2....
dekat rumah aku sorg.
bila ade kwan2..senang aku nak lupe kan sume yg jadi.

tapi kan,walaupun susah jadi diri aku,
aku masih lagi berbangga dgn diri aku.
sbb dalam kepayahan menempuhi dugaan and ujian,
aku berjaya mengharungi semua nyer.
walaupun biasa2 je..tpi sekurang nyer,aku berjaya kan??

grrr...aku dah merepek sal ape nie??
huhuhu...
sudah lah teha..g tdo!!
oh,aku saket perut sbb td ratah sambal ketuk or lebih di
kenali sebagai sambal ikan bilis goreng di area
selangor c(:
gila pedas tpi aku still makan sampai ratah2.
menjilat jari u know...
ingat makan kfc je ke leyh jilat2 jari???
makan sambal nie pun blh auw!!!
sedap sangat..tengok lah tangan sape...
aku yang buat auw!!
tapi akibat meratah tuh,jari aku panas...
org kata pijau?? pajau???
entah..x ingt.
then akibat dari ratah meratah,ak saket perut.

oklah,ckup membebel and merepek.
adioss!!!

2 comments:

hamzah ian said...

ame dah gua tak makan kfc.. sob2..

T said...

hamzah : hahak...ko kan bru menang blackberry..ko gadai arh..pastu ko beli kfc. jgn lupe ajak aku!! hehehe... c(: