selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, November 28, 2010

jenguk-jenguk lah....

salam.

short post.
sebab dah ngantok and penat seharian menghadap lappy.

just nk inform,jenguk2 lah blog nie...
huhuhu...sebab,
ade header baru.

cool kan?
hahak.aku suke header aku sekarang nieh.
punyer lah penat aku buat.
betul sini sana.
dari pkul brpe entah aku mula buat,
baru sekarang siap.
thats is why,
i am so tired!!!

so,just nak perkenal kan header baru nieh je.
ambik masa jap then off to sleep.
sweet sour tu cool.
aku xtahu lah..tpi aku pernah mkn,cheese tu rse sour2 ckit.
thats why aku sme kan sour dgn cheese.
kalau x sama pun,aku x kisah...
sebab aku suke!
hehehee...

ok,adioss!!!
sape nak try suh aku buat kan header?
huhuhu....
aku x de lah expert sgt cm graphic designer,
but..blh lah ckit2..
nak suh buat kan blog background?
hmmmm....blh,tpi yg biasa2 mcm yang aku pakai
 dekat blog aku nieh lah.
xde lah gah mana...
but i will try...untk cipta kelainan?
mungkin dgn idea korang,aku leyh buat kan blog background.
kalau korang xnk,xyah lah pakai...
hihihi.

ok lah,aku dh merepek.
but,sape2 nk..
aku leyh try.
itu aje.

adioss!!!

No comments: