selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, November 27, 2010

kekeringan idea

salam.

aku masih berada di atas katil aku sejak aku tadi.
bangun tido td terus online,
jadi sila percaya kalau aku cakap aku belum mandi lagi.
dan sila percaya,
aku menaip dlm kdaan aku mengiring and
tangan kanan aku menjadi tongkat kepala aku.
itu menunjukkan,
aku menaip dgn sebelah tgn shja.
hanya tgn kiri aku yang menaip.
aku x gne kan kedua belah tgn aku untk menaip.
jDI percaya lah bila aku ckp,
menaip sebelah tgn memenat kan.

ok,skrg back to both hand.
lagi cepat aku taip.
xde lah penat. huh...tu lah,
malas nak duduk..sape suruh baring2.

perut aku penuh,td stop makan laksa lemak.
sedap.
biasa lah aku mak buat.

esok balik hostel.
special sem untuk tahun 1 dah bermula.
hmmmm....agak takut untk result nanti.

ok lah,itu aje.
xtahu nak cerita apa.
memang rindu nak gila2 and merepek dalam blog,
tapi..entah lah. xde idea nak tulis blog.
blog nieh pun memang x berupdate.

adioss.

No comments: